Hamzaoğlu bombaladı! 'Bu zihniyet yüzünden...'

Hamzaoğlu, Bursapor-Galatasaray maçında gole sevinip sevinmeme konusuna değindi ve "Böyle bir şey olabilir mi?" sorusuyla gündem yaratacak açıklamalarına başladı.

Hamzaoğlu bombaladı! 'Bu zihniyet yüzünden...'
Hamzaoğlu bombaladı! 'Bu zihniyet yüzünden...'
GİRİŞ 27.11.2016 15:45 GÜNCELLEME 27.11.2016 17:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor, Galatasaray'a 3-1 yenildi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu hedefteki adam ilan edildi. Oyuncu seçimi, Kubilay'ın attığı golden sonra ekranlara yansıyan görüntüsü ve yaptığı değişikliklerle eleştirilerin odak noktası haline gelen genç teknik adam, merak edilen tüm konularla ilgili konuştu.

BENDEN MUTLUSU OLMAYACAKTI

Hamza Hamzaoğlu, "İstanbul'da kazansaydık benden mutlusu olmayacaktı. Ama başaramadık. 19 yaşındaki Kubilay'ı Fenerbahçe maçında oynattığımız, Galatasaray maçına ilk 11'de çıkardığımız, Türk futboluna yeni bir değer kazandırmaya çalıştığımız konuşulmuyor ama gole sevinip sevinmediğimiz gündem oluyor. 'Ben sevinmez miyim Kubilay'ın golüne. Bakın Kubilay golden sonra kime koşmuş, sevincini kimle paylaşmış" dedi.

CEVABIM SEZON SONUNDA

"Bu zihniyet amacına ulaşamayacak" sözleriyle açıklamalarını sürdüren Hamza Hamzaoğlu, "Hiç merak etmesinler. Onlara cevabı sezon sonunda vereceğim. Türk futbolu da bunlardan kaybetti. Dün Bilal'e de ihtiyacımız vardı. Ama Bilal de bu zihniyet yüzünden zarar gördü. Bu bütçelerle, bu mütevazı kadroyla kulübü ekonomik anlamda düzlüğe çıkarmaya çalışmamız görmezden geliniyor ve biz en çok ona üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

ASLA PES ETMEYECEĞİZ

Hamzaoğlu, "Her konuda eleştiriyorlar. Ama zararı Bursaspor görüyor ondan haberleri yok. Harun dün gol yedi, Jorquera bu kez atamadı. Harun gol yemediğinde Jorquera attığında 'sihirli değnek, şans' deniliyordu. Futbolda bunlar hep olacak. Biz sezon başında 'Her maçımızı kazanacağız' diye birine söz verdik de onu mu yerine getirmedik. Unutulmasın, bu takım sezon sonunda koyduğu hedefe ulaşacak. Eleştiriler olsa da olmasa da biz asla pes etmeyeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: BURSA HAKİMİYET
YORUMLAR 4
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar sacmalamayin bu adam iyi biri öyle bisey yapmaz inanin gs yi yenmeyi ençok hamzaoglu istiyodu.gormdinizmi snjder ve diger birkaç oyuncu kendilerini parcaliyolardi..
    Cevapla
  • memoli 7 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman haric riza olsun senin gibi adamlar hepsi ekmek yedigi takima yatiyor
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben de isterdim hamza hocanin galatasaraya geri dönmesjni. Adamin ruhu hala galatasarayda :)
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    aklın hala Gs'de, itiraf et bilerek verdirdin bu maçı! !!
    Cevapla