Fatih Öztürk: Konuşursam Trabzonlular incinir

2015-16 sezonuna kadar Trabzonspor forması giyen Fatih Öztürk, Bordo-Mavili kulüpte geçirdiği günler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Fatih Öztürk: Konuşursam Trabzonlular incinir
Fatih Öztürk: Konuşursam Trabzonlular incinir
GİRİŞ 18.10.2016 12:58 GÜNCELLEME 18.10.2016 12:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kadro dışı bırakılan ve adeta zorla gönderilen Akhisar'ın deneyimli kalecisi, şunları söyledi:

'YAŞANDI VE BİTTİ'

"Bunca zaman sonra konuşursam insanlara dokunur, incinirler. Bazı şeyler bana tecrübe oldu. Bu saatten sonra hiç gerek yok. Ben herkesin başarılı olmasını gönülden istiyorum. Onca yıl formasını giydiğim Trabzonspor'un da başarılı olmasını isterim. Sonuçta ben 1461 Trabzon takımından başlayan bir sürecin doğurduğu biriyim. Benim bu noktaya gelmemde bu kulübün de çok büyük bir katkısı var. Trabzon A takımında da oynadım fakat devamında bazı sorunlar yaşandı. Artık yapacak bir şey yok, her şey geride kaldı. Yaşandı ve bitti."

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"

Harika refleksleriyle müthiş kurtarışlara imza atan Akhisar'ın 29 yaşındaki kalecisi, Trabzon maçına ekstra bir motivasyonla çıkmadığını söyledi.

"Ben görevimi Akhisar kalecisi olarak layıkıyla yaptım" diyen Fatih, "Keşke bunu Trabzonspor'da yapabilseydim, yaptırabilseydiler. Trabzon'da kafam hiç rahat olmadı. Maçta çok güzel kurtarışlara imza attım. Çalışmalara devam edeceğim. İnşallah daha iyi olacağım. Her kaleci gibi benim de hedefim Milli Takım'a davet edilmek. Şu anki en büyük amacım kesinlikle bu" dedi.

YORUMLAR 2
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma ama TS'DE bu kurtarışların onda birini yapsaydın şimdi orada olmaz TS de olurdun. Ama ne oluyorsa oradan gidince adam oluyorsunuz.
    Cevapla
  • akçaabatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Demekki sorun orada!... Giden kişilerde değil?
    Cevapla