Karar açıklandı! F.Bahçe Trabzon'a gidecek mi?

Fenerbahçe, Beşiktaş ile Galatasaray'ın, futbol ve basketbol müsabakalarında Trabzon'a taraftar götürmeyeceği açıklandı.

Karar açıklandı! F.Bahçe Trabzon'a gidecek mi?
Karar açıklandı! F.Bahçe Trabzon'a gidecek mi?
GİRİŞ 10.09.2016 14:24 GÜNCELLEME 10.09.2016 14:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nün Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ile 2016-2017 sezonunda oynayacağı müsabakalara, geçmişte yaşanan bir takım olaylar göz önünde bulundurularak, ileride olayların önüne geçilmesi için güvenlik gerekçesi ile misafir takım taraftarları alınmayacağını bildirdi.

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan yapılan açıklamada, kurulun toplantısının 16 Ağustos 2016'da Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, kurulun 16 gündem maddesini görüştüğü ve çeşitli kararlar aldığı vurgulanarak, 2016-2017 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda, Hayri Gür Spor Salonu'nda ve Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu'nda oynanacak müsabakalarda görev alacak özel güvenlik personeli sayısının artırılması kararına varıldığı da ifade edildi.

Kurulun aldığı ve öne çıkan bazı kararlar şöyle:

"Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nün Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray kulüpleri ile 2016-2017 sezonunda oynayacağı müsabakalarda, 1461 Trabzon ve Düzyurtspor Futbol Kulübü'nün Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş takımları ile oynaması muhtemel müsabakalarda ayrıca Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nün Yeşil Giresun Belediye takımı ile oynayacağı Spor Toto Basketbol Ligi müsabakasında geçmişte yaşanan bir takım olaylar göz önünde bulundurularak ileride olayların önüne geçilmesi için güvenlik gerekçesi ile misafir takım taraftarlarının alınmamasına karar verildi."

Öte yandan, kurulun aldığı kararların ilgili futbol kulüplerine ve taraftar derneklerine tebliğ edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Deli Dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    5 yıl trabzonda derbi oynatmayın. Bu sorun kendiliğinden çözülür
    Cevapla
  • Boz kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar
    Cevapla
  • laz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Zrabzonsporlu olarak bu karara karsiyim! Biz misafirligi seven milletiz ve ferner bjk gs taraftarlariyla yan yana oturup maclarida izleyebilecek kadar da sakin bi milletiz. Yeterki ne bizim nede misafir takimlarin taraftarlarin arasina holigan sokmasinlar!!! Bunun önüne kulüpler gecmelidir...
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonda maç o y n a n m a z.
    Cevapla
  • anti fener 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen kadıköyde gs macını oynadında ne oldu? Stadınızı ben mi yaktım, polis arabalarını ben mi ters çevirdim.
    Cevapla
  • Uşak'lı rıdvan 7 yıl önce Şikayet Et
    yuh be hani biz kardeşdik ülkemdeki spor sevgisine bak :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle