8 futbolcunun tesislere girişi yasaklandı!

Kendilerine takım bulması istenen N’Doye, Yatabare, Cardozo, Özer, Erkan, Musa, İshak ve Sefa’nın tesislere girişi yasaklandı.

8 futbolcunun tesislere girişi yasaklandı!
8 futbolcunun tesislere girişi yasaklandı!
GİRİŞ 06.07.2016 14:17 GÜNCELLEME 06.07.2016 14:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kadroda büyük oranda değişime gidecek olan Trabzon’da, gözden çıkarılan oyunculara sert yaptırımlar devam ediyor.

Bordo-Mavili yönetimin bu doğrultuda, kendilerine kulüp bulmaları istenen N’Doye, Yatabare, Cardozo, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin’in, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne girmelerine yasak getirdiği öğrenildi.

NOTER TESPİTİ TARTIŞMA YARATTI

Kadro dışı kalan futbolculara, Kadir Özcan Tesisleri’nde altyapı hocalarıyla idmanlara başlamaları yönünde talimat verildi. Ancak önceki gün antrenmana çıkmayan N’Doye, Cardozo, İshak ve Erkan hakkında noter tespiti yaptırıldı.

İdmana katılmayan oyuncular için yüksek miktarda cezalar hazırlandığı öğrenildi. Özer ve Sefa’nın noter tespiti sırasında görevli memurlarla tartıştıkları gözlenirken, oyuncuların sinirlerinin gergin olduğu kaydedildi. Futbolcuların, konuyla ilgili sitemlerini başkan Muharrem Usta’ya da ilettikleri bildirildi.

YORUMLAR 3
  • Gümüşhaneli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla kulüp yönetilemez. Dr bu yaptığınız terbiyesizliğin dik alası. Böyle yaptığınız súrecte bu kulübe kimse gelmez. Seneye de bizim Gümüşhanespor ile oynarsınız.
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle terbiyesizlik
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    futbolcuların yerinde olsam alacaklarımı son kuruşuna kadar almadan gitmem.futbolcuyu rahat harcıyor o takım. bence ersun yanal gitsin.başarı elde edemeyip sezon ortasında gideceğine şimdi gitsin.özer ve erkan gibi ortasaha oyuncusu var mı?
    Cevapla