Hami tarihi skoru böyle yorumladı

Hami Mandıralı, farklı skorla üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Eğer Trabzonspor camiası, bir suçlu arıyorsa suçlu benim” dedi.

Hami tarihi skoru böyle yorumladı
Hami tarihi skoru böyle yorumladı
GİRİŞ 13.05.2016 23:10 GÜNCELLEME 13.05.2016 23:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

7-0’lık mağlubiyetin ardından açıklamada bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, farklı skorla üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Eğer Trabzonspor camiası, bir suçlu arıyorsa suçlu benim” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Antalyasppor, sahasında Trabzonspor’u 7-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında bir hayli üzgün olduğu gözlenen Mandıralı, “Bugün siyahla beyaz arasında bir maç oynadık. Geçen hafta aynı, bu hafta aynı kadro ama farklı bir mağlubiyet. Eğer Trabzonspor camiası, taraftar bir suçlu arıyorsa suçlu benim. Çünkü bu oyuncuları oynatan benim. Farklı bir skorla çok üzücü mağlubiyet aldık. Son maç kaldı, onu da oynayıp artık gerisini konuşuruz” diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Karadereli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hami'den hoca olursa bu sonuç normaldir. Trabzon bundan sonra asla şampiyon olamaz çünkü artık sıradan bir takımdır.
    Cevapla
  • arsinli akrep 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın ar damarı çatlamış.....enkaz olmuş....
    Cevapla
  • rcevahir 7 yıl önce Şikayet Et
    hami hoca gençleri de harcadın ya... salih esteban kim ya.. bosingva onur nerede... o ne biçim savunma kurgusu... sen hoca olamadın ki..
    Cevapla
  • serce 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben maci canli seyrettim eger Trabzon ruhu olsaydi boyle olmazdi abi ne bunlar nasil bir futbolcu sastim amator kumeden getir koy bak nasil oynuyor gor yazik birde dunyanin parasini vermisler Hami hoca nasin ki yazik
    Cevapla
  • mikail 7 yıl önce Şikayet Et
    at sahibine göre kisner
    Cevapla
  • oflu 7 yıl önce Şikayet Et
    hala son mac kaldı diyor yaa kendini kovdurmasan olmazmıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle