Trabzonspor'a Akyazı için kötü haber!

Trabzonspor'un Akyazı Stadı'nın isim hakkı için görüştüğü firmalar yönetimin karşısına Fenerbahçe maçında yaşanan olayları getiriyor.

Trabzonspor'a Akyazı için kötü haber!
Trabzonspor'a Akyazı için kötü haber!
GİRİŞ 12.05.2016 09:49 GÜNCELLEME 12.05.2016 09:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili ekip 2016-17 sezonuna yeni stadı Akyazı Spor Kompleksi’nde coşkulu bir şekilde girmek için çalışmalarına devam ederken bir kötü haber de sponsorluk anlaşmalarından geldi.

Bordo-mavili ekibin bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynadığı Gaziantepspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç ceza ile Avni Aker’de Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle PFDK’dan 4 maç ceza alması sponsorları tedirgin ediyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bordo mavililerin aldığı saha kapatma cezaları nedeniyle sponsorların görüşmelerde yönetimin talep ettiği rakamları aşağıya çekmek istemesi, Trabzonspor’u UEFA’nın Finansal Fair Play uygulaması konusunda da sıkıntıya sokacak.

Sponsorluk görüşmelerinde yönetim talep ettiği ücretlere çekimser bakan şirketler, saha kapatma cezalarını örnek göstererek rakamlarda indirime gidiyor. Bu durum gelecek yılın mali bütçesini oluşturma noktasında yönetimin elini de zora sokuyor. Yönetimin sponsor firmalar ile görüşmelerinin ise devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 3
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    kayyum atansin bu takima, veya kapatin gitsin. neme lazim böyle seyirci?
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    sana atasınlarda böyle boş beleş yorum yapmazsın.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hem stadı devlet yapsın hemde parasını bunlar yesin işe bak
    Cevapla