Trabzonspor'dan hakemlere görülmemiş protesto!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele öncesi ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Trabzonspor'dan hakemlere görülmemiş protesto!
Trabzonspor'dan hakemlere görülmemiş protesto!
GİRİŞ 30.04.2016 16:15 GÜNCELLEME 30.04.2016 16:52
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananlar nedeniyle hakemler, karşılaşmaları 2 dakika geç başlatma kararı almıştı. Eskişehir'de de bu 2 dakikalık süre beklenirken, Trabzonsporlu oyuncular ilginç bir protestoya imza attı.

Eskişehirsporlu oyuncular 2 dakika süresi beklenirken orta yuvarlakta sıralandı ancak Trabzonsporlu oyuncular bu sırada hakemlere arkalarını dönerek protestoda bulundu.

YORUMLAR 103
  • Trabzonluyuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bize her yer Trabzon. Elhamdülillah korkumuz yok Yaradan Allahtan başka! Aşığıyız memleketimizin. Bu yüzden mi oyunlar bizim üzerimize?
    Cevapla
  • Oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    Siirtli Sen fuboldan anlamıyorsun galiba. Bari susta meşgul etme. Sene başından beri aleyhine 9 tane haksız penaltı lehine verilmeyen ise 23 penaltısı var, 3 golü iptal edilmiş Ofsaitten yediği gol 5, Hırsızların çaldığı puanlar 38 var gerisini sen hesapla eğer toplama biliyorsan
    Cevapla
  • Siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kaleye gideemiyorsunuz kaleye.pozisyon bulamıyorsunuz bunun sebebinide hakemlerden soruyorsunuz.Hakemlet kaç tane nizami golünüzü vermedi?fener macında kaleye sutunuz yok halen dır dır dır.kumeye inşallah kümeye
    Cevapla
  • adanalıyık 8 yıl önce Şikayet Et
    Oturup bir zahmet ligin ilk maçlarından itibaren ts maçlarını izleyin. Bu kadar hakem hatası ile FB, GS veya BJK taraftarı inanıyorum ki o çirkin saldırıyı gerçekleştirmezdi belki ama böyle sakin de olamazlardı herhalde. Benim bildiğim hakem hatalarında avantaj ev sahibinin lehinde olur genel olarak. Sen de verdiğin kararlarla tahrik etmeyeceksin. Evine vicdanın rahat gideceksin. Fenerli Rıdvan Dilmen dahi net penaltı dediği pozisyonu en güzel ifadeyle "görecek kadar yetenekli olacaksın".
    Cevapla
  • tuva 8 yıl önce Şikayet Et
    Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle