Başkasının Passolig'i ile maça girmişler!

Trabzonspor Kulübünden tatil edilen Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama yapıldı.

Başkasının Passolig'i ile maça girmişler!
Başkasının Passolig'i ile maça girmişler!
GİRİŞ 25.04.2016 17:43 GÜNCELLEME 25.04.2016 17:45
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü, yaşanılan talihsiz olayların çözümü adına üzerine düşeni yapmaktadır. Bu kapsamda sahaya giren 2 kişinin Passolig kartlarının bulunmadığı, başka kişilerin kartlarıyla stadyuma rahatlıkla girmiş olduğunun bilgisine ulaşmış bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, karşılaşma sırasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaşananların tasvip edilmediği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda sahaya giren 2 kişinin Passolig kartlarının bulunmadığı, başka kişilerin kartlarıyla stadyuma rahatlıkla girmiş olduğunun bilgisine ulaşmış bulunmaktayız. Kaldı ki güvenlik zafiyeti burada bitmemiş, söz konusu olayların meydana geldiği tribünde de aynen devam etmiştir. Hem stadyuma girişlerde hem de tribündeki olaylar güvenliği sağlamakla görevli olanlar tarafından engellenememiştir. Trabzonspor, içimizde var olan ve camiamıza zarar veren bu ve benzeri kişiler hakkında gerekeni yapacak, hukuki sürecin de sonuna kadar takipçisi olacaktır. Ayrıca yaşanılan güvenlik zafiyetinin hesabının da ivedilikle soruşturularak, sorumluların hesap vermesini beklemekteyiz."

YORUMLAR 41
  • önder 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzona zarar veren kim olursa olsun Trabzon'umda yaşamayı hak etmiyor. iki üç kendini bilmezin bir şehre bu kadar zarar vermeye hakkı yok. bu olaylardan memnun olan varsa onun kanında bi problem var diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • mali 7 yıl önce Şikayet Et
    özel güvenlik ne iş yapar bilen var mı?
    Cevapla
  • m.balaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben onu bunu bilmem bu olay hangi sahada hangi takım olursa olsun bir sene o takımı ligden men edeceksin ben çok iyi biliyorum ki bunun gibi terbiyesiz ve seviyesiz adileri külupler kendileri besliyor ben çok gördüm yok takipçisi olacağız bu olayların felan geçecen bunları kardeşim bu sersilerden her futbol takımının haberi var kimse yalan konuşmasın nokta
    Cevapla
  • Aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan adam vurmuş , bütün türkiyenin gözü önünde !!! Bi ilce ismi verirler artık
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristin yüzünü basın neden kapatır. Açın yüzünü herkes tanısın caniyi
    Cevapla
  • kanun adamı 7 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşından küçükler suça sürüklenen çocuk olarak kanun önüne çıkartılır ve özel olarak korunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle