Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!

Trabzonspor'un yıldızı Oscar Cardozo, İstanbul'un 'üç büyüklerine' karşı devam eden gol şanssızlığını Fenerbahçe karşısında yıkmak istiyor.

Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!
Cardozo'nun hedefinde Fenerbahçe var!
GİRİŞ 23.04.2016 13:33 GÜNCELLEME 23.04.2016 13:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo, 3 büyüklere karşı gol orucunu bozmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takıma geldiği günden beri Karadeniz ekibinin gol yollarında yaşadığı sıkıntıya çözüm olamayan Cardozo, zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kaldı.

Bordo-mavili takımın en çok tartışılan bölgesinde görev alan oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla İstanbul'un '3 büyükleri' Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda gol atmayı başaramadı.

YORUMLAR 3
  • kamiloğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    evet maç 89. dakikada yarıda kalmasaydı belki gol atabilir di :)))
    Cevapla
  • adam ol 7 yıl önce Şikayet Et
    rezil trabzon
    Cevapla
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen fenere gol attı diye cardoza yı alırsın haa, bu mantıkla yapılan transfer böyle sonuçlanır. 4 ü yer oturursun. suçu Trabzonlu yöneticiler kendinde aramalı. Fetö nün ürettiği kin üzerinden taraftarı azdırırsan keskin sirke küpüne zarar verir, azıcık iyi oynayan onur , erkan vardı bitirdiniz bu gençleri. Volkan Şen e yapılanları kimse unutmadı.
    Cevapla