Kırmızı kart olayı Salih Dursun'u bitirdi

Salih Dursun ligde geçen 7 haftalık sürede formaya hasret kaldı.

Kırmızı kart olayı Salih Dursun'u bitirdi
Kırmızı kart olayı Salih Dursun'u bitirdi
GİRİŞ 12.04.2016 12:37 GÜNCELLEME 12.04.2016 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'un Galatasaray ile oynadığı maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle gündeme oturan Salih Dursun, bu karşılaşmanın ardından ligde geçen 7 haftalık sürede formaya hasret kaldı.

Galatasaray maçında 62. dakikada oyuna giren ve 86. dakikada Deniz Ateş Bitnel'e yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kart ile oyun dışı kalan genç futbolcu, 3 maçlık cezasını tamamlamasının ardından da hiç süre alamadı.

Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarıyla 3 maçlık kırmızı kart cezasını tamamlayan Salih Dursun, Beşiktaş ve Sivasspor maçlarında 18 kişilik kadroya alınmasına karşın yedek kulübesinden oyuna dahil olamadı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, Salih Dursun'u Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir maçı kadrosuna ise hiç almadı.

17 karşılaşmada oynadı

Salih, bu sezon Galatasaray maçına kadarki bölümde lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupasında toplam 17 karşılaşmada bin 32 dakika görev yaptı.

Savunmanın sağında görev yapan Salih Dursun, UEFA Avrupa Ligi'nde Differdange 03 takımıyla deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 2-1 kazandığı 2. ön eleme turu maçında bir gol kaydetti.

Sadece hazırlık maçında oynadı

Salih Dursun, Galatasaray maçının ardındaki söz konusu dönemde sadece Samsunspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında görev yaptı.

Bordo-mavili takımın 3-2'lik mağlubiyetiyle sonuçlanan Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmada forma giyen genç oyuncu, ilk 45 dakika sahada kaldı.

Salih, jübile yapan hakem Ali Şükrü Beldüz'ü maçın 5. dakikasında omuzlarına alarak saha kenarına götürdü ve yine adından söz ettirdi.

Caddeye ismi verildi, heykeli yapılacak

Salih Dursun'a yaptığı hareketten dolayı camiadan adeta destek yağmış, Yomra Belediyesi ile Maçka Belediyesi de futbolculara bu hareketinden ötürü destek vermişti.
Yomra Belediyesi, Salih Dursun'un ismini ilçedeki bir caddeye vererek açılışını gerçekleştirdi. Maçka Belediyesi de Salih Dursun'un yaptığı harekete destek vererek ilçeye 'Temiz Futbola Başlangıç' heykeli yapma kararı aldığını açıklamıştı.

YORUMLAR 3
  • kazım 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeşilçamda oynasın...
    Cevapla
  • Ali Asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Ezilen Anadolu... baronlarin topcularina ceza yok. Şike yaparlar gene devam...
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen mazlumların Anadolu Kulüplerinin TFF'ye ve para Baronlarına.. futbolu oyun olmaktan çıkarıp her türlü hileyle iş cevirenlere kin ve nefreti körükliyenlere duurr dedin. Tabi anlayana
    Cevapla