Usta: Cumartesi günü tarihe geçeceğiz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, cumartesi günü oynayacakları Osmanlıspor maçının dünya spor tarihine geçeceğini söyledi.

Usta: Cumartesi günü tarihe geçeceğiz
Usta: Cumartesi günü tarihe geçeceğiz
GİRİŞ 23.02.2016 19:35 GÜNCELLEME 23.02.2016 19:35
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, cumartesi günü oynayacakları Osmanlıspor maçının dünya spor tarihine geçecek zarif bir protesto gösterisine dönüşeceğini belirterek, “Spor tarihi için milat olacak bu organizasyonumuzu herhangi bir taraftarın taşkınlık yaparak sabote etmesi asla kabul edilemez” dedi.

Başkan Muharrem Usta, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından verdiği mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

“2010-11 sezonu ve bu sene yaşananlara bakılırsa Trabzonspor'un ismi ile ‘sportif adaletsizlik’ ne yazık ki eşanlamlı olmuştur. Sportif adaletsizliğin kurbanı her kulüp olabilmektedir ancak Trabzonspor için bu durum dayanılmaz bir hal almıştır. Şimdi hareket zamanı diyoruz. İşte bu nedenle ilk iş Osmanlıspor maçında stadın full doldurulmasıdır. Muhteşem Trabzonspor taraftarı için Cumartesi bir milat olmalıdır. Sportif adaletsizliğe son verecek ve dünya spor tarihine geçecek ‘zarif sportif protesto’ hareketiyle meşaleyi ateşliyoruz. Spor tarihi için milat olacak bu organizasyonumuzu herhangi bir taraftarın taşkınlık yaparak sabote etmesi asla kabul edilemez. Değişim Hareketi’nin mimarları olacak taraftarlarımızı; sükunet içinde, her türlü çirkinliğin karşısında tarihi bir göreve davet ediyorum. Amacımız Trabzonspor'a yapılan adaletsizlikler üzerinden haksızlığa uğrayan tüm kulüplerimizin mağduriyetlerine son verilmesidir.”

YORUMLAR 21
  • AlayinaTrivela 8 yıl önce Şikayet Et
    Günlerdir tarihe damga vuracak protesto yapacağız dediğiniz şey bu muydu? Bilet fiyatını düşür, taraftara kırmızı kart dağıt? E biz pazartesi günü yaptık bunu (Beşiktaş) G.Birliği maçında. O kadar konuştunuz büyüttünüz şimdi düzgün bişey yapın bari. Hakem hatasına dikkat çekmek istiyorsun, yediğiniz 4 kırmızı kartı protesto etmek için maça 4 kişi eksik olarak 7 kişi başlayın. Kaybedecek bir şeyiniz kalmadı zaten. Avrupa hayal, ligden de düşmezsiniz.
    Cevapla
  • Nafiz 8 yıl önce Şikayet Et
    TFF veya MHK tatmin edici bir karar alana kadar maçlara bir kişi eksik çıksın Trabzonspor...
    Cevapla
  • Futbolsever 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey beceriksiz Trabzonspor yöneticileri bir takılmışsınız 2010 - 2011 sezonu diye daha önce çokmu başarılı idiniz de önünüz kesildi lafa geldimi adalete güveniyoruz dersiniz adalet fenerbahçeyi akladığı zaman nerede adalet diyorsunuz.Siz teknik adam harcamakta birincisiniz, taşkınlık yapmada birincisiniz,buda size yakışandır. Dönün önce aynada kendinize bir bakın öyle kabadayılıkla ,sağa sola sataşmakla olmuyor başarı denen şey onun içn size çok uzak. İnsanlar hakedildiği gibi yönetilir demekki siz fazlası ile hakediyorsunuz.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcularına söyle de futbol oynasınlar. Tarihe ancak olumsuzluklarla geçersiniz. Salih Dursunu nerede ise kahraman yaptınız. Salih maç içinde ne yapmış alın kaseti izleyin.
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Sporun yapacağı her eylem Trabzon Spora zarar vermekten öteye gitmeyecektir. "Milat olacak" sözü sanki futbolun kurallarını yeniden mi yazdıracaksınız? tam Haci Osman Oğlu gibi bir şovmenden kurtulduk derken yeni bir şovmenin devreye girmesi Türk Futbolu adına üzücü olmuştur. Gerçekten bir diğer gitmesi gereken kişi Aziz Yıldırım o da giderse Türk Futbolu rahat nefes alacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle