Trabzonspor'da Mandıralı'nın yüzü güldü

3 resmi maçta mağlubiyet yaşayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın, Kayserispor galibiyetiyle yüzü güldü.

Trabzonspor'da Mandıralı'nın yüzü güldü
Trabzonspor'da Mandıralı'nın yüzü güldü
GİRİŞ 16.02.2016 12:26 GÜNCELLEME 16.02.2016 12:26

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a mağlup olan ardından Akhisar Belediyespor'a hem lig hem kupada yenilen bordo-mavililer, Mandıralı ile kötü gidişatını sonlandırdı.

Teknik direktör Mandıralı, yaptığı açıklamada, Kayserispor maçıyla moral bulduklarını ve yüzlerinin güldüğünü ifade etti.

Çalışmaya devam edeceklerini belirten Mandıralı, "Artık ileriye daha umutla bakıyoruz. Bir moral bulduk ve inşallah devam eder" dedi.

Mandıralı, Galatasaray ile hafta sonunda yapacakları maçla ilgili düşüncelerini de açıklayarak, "Galatasaray maçını kazanmaya gideceğiz. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek, başka bir şey düşünmüyoruz. Bu tür maçlar taraftarlarımızın biraz olsun kendisini mutlu hissetmesi açısından çok önemli" diye konuştu.

Motivasyon desteği

Trabzonspor’da kötü sonuçların ardından futbolcular, Kayserispor maçı öncesi kişisel gelişim uzmanı Ömer Çam'dan profesyonel destek aldı.

Antrenmandan arta kalan zamanlarda oyuncularla düzenlenen toplantılarda motivasyon konuşmaları yapan Çam'ın takıma önemli katkısının olduğu belirtildi.

Teknik direktör Mandıralı da Kayserispor maçının ardından, "Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Ömer Çam hocamızdan destek de aldık. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti. Bu toplantılarda herkes çok mutlu oldu. Oyuncular da mutlu oldu ve içlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar" ifadesini kullandı.

Çam'ın daha önce pilot takım 1461 Trabzon'da motivasyon koçluğu yaptığı kaydedildi.

Sahasındaki puanlarla tutundu

Ligde 27 puanla 8. sırada yer alan Trabzonspor, iç sahadaki başarısıyla lige tutundu.
Bordo-mavililer, sahasında 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 17 puan toplarken deplasmanda 11 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 10 puan elde edebildi.Karadeniz ekibi, sahasında oynadığı son 4 maçta Gençlerbirliği'ni 1-0, Eskişehirspor'u 3-1, Antalyaspor'u 3-0, Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek 12 puan çıkardı.