Karar verildi! Tam 8 isim birden gönderilecek

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Trabzonspor'un kadrosunda büyük bir temizlik yapılacak.

Karar verildi! Tam 8 isim birden gönderilecek
Karar verildi! Tam 8 isim birden gönderilecek
GİRİŞ 04.01.2016 05:19 GÜNCELLEME 04.01.2016 05:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sezon başında çeşitli takımlara kiraladığı 11 futbolcuyla birlikte tam 39 sözleşmeli oyuncusu bulunan bordo-mavililerde 8 oyuncuyla yollar ayrılacak.
 
Sezon başında Kayseri'den alınan Alper Uludağ, Alkmaar'dan gelen Esteban Alvarado, Dinamo Moskova'dan transfer edilen Douglas ve Hull City'den kadroya dahil edilen Dame N'Doye ile birlikte Salih Dursun, Fatih Atik, Soner Aydoğdu ile İshak Doğan 2. yarı öncesi takımdan gönderilecek.
 
Karadeniz ekibinin bu operasyonun ardından bu yıl futbolculara toplamda ödeyeceği 140 milyon TL'lik giderin de yüzde 30 oranında azalacağı ifade edildi. 
 
LUCESCU AN MESELESİ
 
Ayrıca Trabzon'un çiçeği burnunda başkanı Muharrem Usta'nın seçim döneminden bu yana sıklıklı dile getirdiği Mircea Lucescu konusunda da önemli bir yol kat etti. Bordo-mavililerin 1 numarasının Shakhtar Donetsk'in Romen hocasıyla yüzde 90 oranında anlaştığı ve son dakikada önemli bir sıkıntı yaşanmaması durumunda yakın zamanda imzaların atılacağı da öğrenildi. 

YORUMLAR 4
  • rıfkı 8 yıl önce Şikayet Et
    yok böyle rezillik saçmalık yıllardır trabzona gelen giden futbolcunun hadde hesabı yok paralar uçuşuyor saçılıyor adeta trabzonun bu yıllarını ve gelecek yıllarını çöpe atan geçmiş yönetimler başkablar yatacak yeriniz yok ülke futbolunun kulüplerinin genel vaziyeti bu zaten memleket de ne kadar iş bilmez spordan anlamaz rant peşinde koşan para aklamaya şirketlerine yarar sağlama peşinde olan şahıs varsa ya başkan ya yönetici yazık çok yazık
    Cevapla
  • Muhammet 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor gerçekten çöktü hemen forvet almaliyiz
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    gözlemle getir gezdir gönder. Kısaca 4G. Niye getirdin lan o zaman bu kadar oyuncuyu? Gerzekmisiniz? Vallahi Türkiyede Futbol bitmiş.... Eto'o hariç.
    Cevapla
  • Uhb 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralar zenginfutbolcunun cuvalmasina harcaniyo sevabi buyuk
    Cevapla