Tahkim'den Trabzonspor'a kötü haber

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu sözlü savunmasına başvurduğu Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun cezasını onadı.

Tahkim'den Trabzonspor'a kötü haber
Tahkim'den Trabzonspor'a kötü haber
GİRİŞ 12.11.2015 20:12 GÜNCELLEME 12.11.2015 20:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 280 gün hak mahrumiyeti verdiği Hacıosmanoğlu ile bordo-mavili kulübün 8 yöneticisi, Tahkim Kurulu'nun duruşmasına katılarak, sözlü savunma yaptı. TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne öğle saatlerinde gelen Hacıosmanoğlu ile yöneticiler, tesislerde yaklaşık 3 saat kaldı.

Duruşmanın ardından Tahkim Kurulu yaptığı açıklamada cezaların onaylandığını duyurdu.

Yapılan açıklamada PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı harekete iştiraki nedeniyle FDT'nin 39/2., 39/3. ve 91. maddeleri uyarınca 6 ay hak mahrumiyeti ve 100.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, itirazın reddine, cezanın onanmasına, oyçokluğu ile;

PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve müsabaka hakemini tehdidi nedeniyle FDT'nin 38/2., 38/3., 41/1-b. ve 10/2. maddesi uyarınca verilen 100 gün hak mahrumiyeti ve 50.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, itirazın reddine, cezanın onanmasına, oyçokluğu ile;

PFDK'ca Trabzon Spor A.Ş. kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'na, cezaların birleştirilmesi suretiyle verilen toplam 280 gün hak mahrumiyeti ve 150.000.-TL para cezasının onanmasına oyçokluğu ile; karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Diğer yandan Trabzonspor'un 8 yöneticisi hakkında verilen cezalarında onaylandığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • ismail sari 8 yıl önce Şikayet Et
    inadina trabzonluyuz ve trabzinsporluyuz beeee
    Cevapla