Trabzon'da bir isim daha adaylığını açıkladı!

Muharrem Usta, Trabzonspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Trabzon'da bir isim daha adaylığını açıkladı!
Trabzon'da bir isim daha adaylığını açıkladı!
GİRİŞ 11.11.2015 15:16 GÜNCELLEME 11.11.2015 15:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır, “Trabzonspor’a nasıl faydalı oluruz?” sorusunun yanıtını aradık. Her şeyi irdeledik, inceledik ve geri dönüşü olmayacak şekilde adaylığa karar verdik. Trabzonspor tarihinin en iyi yönetimlerinden biriyle yola çıkıyoruz. İsimleri açıkladığımda, “Bunlar da Trabzonspor’da yönetici olur muydu?” denilecek kişiler olacak.
 
TEK DERDİMİZ: TRABZONSPOR
 
‘Bizim yöneteceğimiz’ yönetim değil, ‘birlikte yönetebileceğimiz, güçlü yönetim’le kol kola yürüyoruz. Tek derdimiz Trabzonspor, onun için büyük projeler üretiyoruz. Hırsım, egom yok. Bölmek için değil, birleşmek için her şeyi yaparım, yapacağım da.. Camianın beklentileri ve isteği üzerine bu sorumluluğu üzerimize aldık.
 
BİR ADIM BİLE ATMAZDIK!
 
Her açıdan başarısız olmuş, sportif başarı, ekonomik durum, sempati ve imaj açısından bitmiş, tükenmiş Trabzonspor’u ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Uzun zamandır çalışıyoruz, dün ortaya çıkmadık. ‘İlk biz aday olduk’ demek, yeni adaylık için engel mi? Kulübe büyük katkı yapacağımıza inanmasak bir adım bile atmazdık.
 
DİRİLİŞ HAREKETİ
 
Yola çıktığımız bu hareket, Trabzonspor’un diriliş hareketidir. Kulübün her sorununu biliyorum ve çözüm için gereken neyse, onunla geleceğiz. Her yönüyle hazırız. Usta: Borcun 3-5 olması önemli değil, bu mutlaka çözülür. Daha büyük sorunlar var. Önemli olan Trabzonspor’u kaybolan kimliğini bulmak, gerçek kimliğine kavuşturmaktır.

YORUMLAR 2
  • Laz Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet adam gibi birisi çıktı meydana hayırlısı
    Cevapla
  • ÖNDER 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık camianın tüm güçlerini birleştirmesi lazım yoksa bir otuz sene daha şampiyonluk beklemek çok acı. herkesin taşın altına elini birlikte koyması lazım. Birlik olunmazsa Trabzonspor ve Trabzon hep kaybeder
    Cevapla