Trabzon'u ayağa kaldıran fotoğraf!

Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynanan maçta, taraftarların stada alınış şekliyle ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzon'u ayağa kaldıran fotoğraf!
Trabzon'u ayağa kaldıran fotoğraf!
GİRİŞ 09.11.2015 17:27 GÜNCELLEME 09.11.2015 17:41
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Medipol Başakşehir maçını izlemeye gelen taraftarlarının Fatih Terim Stadyumu önünde ayakkabıları çıkarttırılarak aranmasına tepki gösterdi.

Trabzonspor'un resmi sitesinden yaptığı açıklama:

Takımımızın Medipol Başaşakşehir ile oynadığı karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlarımız stadyuma alınırken futbol sahalarında bir ilk gerçekleşmiş ve taraftarlarımız daha önce örneğine rastlanmamış bir uygulamayla ayakkabıları çıkartılmak suretiyle tepeden tırnağa aranmıştır. Taraftarlarımıza yönelik bu aşağılayıcı tavrı tasvip etmediğimizi ve şiddetle kınadığımızı belirtmek isteriz. Türkiye’de X-Ray cihazlarıyla donatılması gereken stadyumlarda neler yaşandığını unutmuş değiliz. Trabzonspor taraftarı tribünlere bıçakla ve silahla girmez, protestosunu demokratik ölçülerde yapar. Türk futbol tarihinde yaşanan bu ilk uygulamanın bundan sonra başka stadyumlarda da uygulanıp uygulanmayacağının takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

YORUMLAR 26
  • KRAL 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarıyla (holigan da diyebiliriz) karıştırmıştır güvenlik.La bu zamana kadar arıza çıkarmayan bir taraftardır TS-GS ve BJK taraftarı. Bu şekilde aranmak sadece Fenerbahçe ve Bursaspor taraftarına mahsus olmalı.
    Cevapla
  • han li 8 yıl önce Şikayet Et
    hemen atlamayın resmi açıklama bekliyoruz...
    Cevapla
  • ayse 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakettiniz
    Cevapla
  • ÖNDER 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazık güzel ülkemin güzide bir ilinin futbolda devrim yapmış bu büyük kulüp taraftarlarına bu yapılmamalıydı. Güzel ülkemde sadece 3 takım yok. sevmiyorum üçünü de zorla değil. adil değiller
    Cevapla
  • ts-61 8 yıl önce Şikayet Et
    Inanilir gibi degil. Istanbul takimlariji da bu uygulamayi yapinda gorelim. Trabzon taraftari polis otosu mu yakti molotof mu atti. Bu sahipsizligin resmi. Bunun hesabini gormeyen yonetime yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle