Şota, Cavanda'yı idmandan kovdu!

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesi kapsamında Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da idmanda gerginlik yaşandı.

Şota, Cavanda'yı idmandan kovdu!
Şota, Cavanda'yı idmandan kovdu!
GİRİŞ 04.11.2015 11:39 GÜNCELLEME 04.11.2015 13:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mehmet ve Cavanda tartıştı

Antrenman sırasında aynı takımda olan Mehmet Ekici ve Cavanda, atağa kalktıkları sırada bir anlaşmazlık yaşandı. Cavanda, Mehmet'ten pas beklerken, Mehmet, Angolalı oyuncuya ingilizce "Koş, Koş" diye seslendi. Cavanda ise bu sözler üzerine koşmayı bıraktı ve söylenerek geriye doğru yürümeye başladı. 



Mehmet Ekici: Herkes birbiri için koşacak

Cavanda'nın bu tepkisini göen Mehmet Ekici, "Bu takım oyunu herkes birbiri için koşacak. Bu şekilde takım olamayız. Böyle kazanamayız." dedi. 



Bu tartışmayı gören Şota Arveladze, tüm takımı orta sahada toplarken, Cavanda'ya da sahanın dışına çıkıp, bir süre dinlenmesini söyledi. 28 yaşındaki oyuncu da sahayı morali bozuk bir şekilde terketti.

YORUMLAR 2
  • YAKUP 8 yıl önce Şikayet Et
    haber başlığına bakan da , kafa göz birbirine girmiş sanır...
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    Cavanda da son 3 maçtır bir ciddiyetsizlik var. Artık eskisi gibi koşmuyor ve bilerek hata yapıyor. Buda bu futbolcunun zihnen bittiği, Trabzonsporda futbol oynamak istemediğinin görüntüsüdür. Belliki perfosmansından dolayı gizlice teklif aldığı Trabzonsporda şampiyonluk yaşamasının mümkün olmadığı gibi telkinler almış. 2010 da Trabzonspor un şampiyonluğu elinden alınınca as futbolcularına Trabzonsporda şampiyonluk yaşayamazsınız sahada alsanız masa başında kaybettirirler benzeri şeyler söylenmiş ve futbolcular 3 büyük kulüp tarafından Trabzonspordan koparılmıştı. O yıl as futbolcuları gitmesine rağmen Avrupada tarihi başarı göstermişti. Ligde yine hakem hataları ile dibe vurmuştu.
    Cevapla