Hacıosmanoğlu için konuştu: 10 yıl ceza...

Yıldırım Demirören, Avni Aker'de hakemlerin 4 saat odada rehin tutulması olayına dair kısa bir değerlendirme yaptı.

Hacıosmanoğlu için konuştu: 10 yıl ceza...
Hacıosmanoğlu için konuştu: 10 yıl ceza...
GİRİŞ 31.10.2015 13:14 GÜNCELLEME 31.10.2015 13:14
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, hakem Çağatay Şahin ve yardımcılarıyla TFF gözlemci ve temsilcilerinin şikayetçi olmaları halinde, kendilerini 4 saat statta alıkoyan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 10 yıl ceza alabileceğini söyledi. 

İşte Demirören'in kısa açıklaması;

Demirören, “İnşallah hakemler İbrahim Hacıosmanoğlu’na dava açmaz. 10 yıl ceza alabilir” dedi.

TCK’ya göre ise bu tür suçlarda savcı, şikayet olmaksızın 2 yıl 6 aydan 17 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle resen dava açabiliyor. 

YORUMLAR 42
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşana bak utanmaz
    Cevapla
  • Abanoz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani bu başkan adam mı öldürdü, cinayetten mi yargılanıyor. Senin beceriksizliğinin ve taraflı tutumunun sonucunda takımının hakkını arıyor. Eğer başkan 10 yıl ceza alacaksa senin 20 yıl alman gerekir. Çünki Türk Ceza Kanununda suça azmettiren de suçludur.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu demirören denen tüpcü sen gitde tüplerini sat aziz yıldırım her haltı işliyor sıkıyorsa bişi de beşiktaşı borç batağında bırakıp batıran adamsın feneri bile bile şikeden kurtardılar yazıklar olsun size hani bu savcılar hakimlere güven olmazdı taraf tutuyorlardı şimdi ne oldu emek hırsızları
    Cevapla
  • İsa 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımın halkı kin ve düşmanlığa sevk eden açıklamaları niye suç olmuyor bu ülkede hiçmi savcı yok hiçmi avukat yok bu adama suç duyurusunda bulunacak.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu i.hacıosmanoğlu klüp başkanımı yoksa eşkiyamı belli değil.yanlış karar vermiş olsa bile o adamları 4 saat orda tutmaya ve taraftarı galeyana getirmeye ne hakkın var.o hakemlerın başına taraftarlardan ötürü bir sıkıntı gelse kendini yargının elinden nasıl kurtaracaktı merak ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle