Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nu bombaladı

Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor maçı sonrasında Twitter adresinden bombaladı.

Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nu bombaladı
Ahmet Çakar, Hacıosmanoğlu'nu bombaladı
GİRİŞ 29.10.2015 14:43 GÜNCELLEME 29.10.2015 14:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan mücadele 2-2 sona ererken, maça Çağatay Şahan'ın uzatma dakikalarında vermediği penaltı kararı damga vurdu.

Spor yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar pozisyonda ''kural hatası'' var yorumlarına rağmen Twitter adresinden, ''Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş. 2 penaltısı verilmemiş. Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez. Sonuca etkisi yok'' yorumunu yaptı.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına da tepki gösteren Çakar, ''Trabzon başkanı Hacıosmanoğlu Türk futbol tarihinin en tehlikeli, en sorumsuz açıklamalarını yapmıştır'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • çakarrr 8 yıl önce Şikayet Et
    ahmet çakar senın gene dilinden cıkanları kulağın duymuyor sallıyosun palavra atıyosun lan zaten Türkiyede futbol yokkii batırdınız lan Türk futbolunu alayınız satılmışşınız...
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadılan ordan cakal adam haklı
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke hakem odaları basılırkende açıklama yapsaydınız. keşke hakemlerde benim korumam altında diyenlere karşıda açıklama yapsaydınız.şimdi daha inandırıcı olurdunuz. keşke gazeteciler içeri alınmazken kablolar kesilirken de sesiniz çıksaydı. hakemin kafasına 8 dikiş atılırkende sesiniz çıksaydı.
    Cevapla
  • yüksel 8 yıl önce Şikayet Et
    bu İsmail hacı Osmanoğlu'nun şımarıklığı, sürekli cinayete azmettiren ve toplumu kin, öfkeye sevk eden, devletin bölünmezliğine ve bağımsızlığına kasteden açıklamalarından dolayı, savcıları göreve davet ediyorum. Trabzon halkını, geriye kalan 80 vilayetin gözünden düşürmek amacıyla kasten hareket ediyor.
    Cevapla
  • kara oğlan 8 yıl önce Şikayet Et
    trabzonluların konuşmaları hep böyle mafya vari tehdit insanlara tepeden bakma emir vaki konuşmalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle