Trabzon'da hakemler saatler sonra stattan ayrıldı

Gaziantepspor müsabakasının hakemi Çağatay Şahan ve yardımcıları Avni Aker Stadı'ndan 4 saat sonra geniş güvenlik önlemleri altında çıktı.

GİRİŞ 29.10.2015 01:46 GÜNCELLEME 29.10.2015 04:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşmada düdük çalan hakem Çağatay Şahan, maçın son bölümlerinde verdiği tartışmalı penaltı kararının ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun vermiş olduğu talimat nedeniyle odasından çıkartılmamıştı. 

4 SAAT SONRA ÇIKABİLDİLER

Çağatay Şahan ve TFF aleyhine tezahuratlar yapan bordo-mavili taraftarlar VIP tribünü önünde karşılaşmanın hakemini saatlerce beklerken 4 saatlik bir beklemenin ardından hakem heyeti yine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun verdiği talimat ile soyunma odasından geniş güvenlik önlemleri altında çıkartılarak polis aracına bindirilerek havaalanına hareket etti.

Çağatay Şahan ve yardımcılarının çıkışı sırasında ise bordo-mavili idareciler ve taraftarlar tepki büyük bir tepki gösterdi.

BAŞKAN YARDIMCISI YAKUP ASLAN

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatı verdiğini belirterek, "Başkanımız eylemin yeterliği olduğunu söyledi. Birazdan hakemler çıkacak ve farklı alanlarda hakkımızı aramaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 6
  • seyirci 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporın bu maçta mağduriyeti olabilir.ama bir kulüp başkanı nasıl hakemlerin hürriyetini gasp edebilir...burası dağ başımı...başkam istifa etmeli veya ettirilmeli...
    Cevapla
  • Ya da 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem esir alındı demek çok mu zor
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Yenincede hakeme sitem et Hakem hatasi ile yendigin maclardada hakeme sitem et Bende size hak vereyim
    Cevapla
  • komik 8 yıl önce Şikayet Et
    Yiyorsa git öldür adnan bülbül...klavye erkekligi yapma.. Adalet olsa şuanda senin yaptığın tahrikten ceza alman lazım...
    Cevapla
  • adnan bulbul 8 yıl önce Şikayet Et
    oldurun gitsin bir kac tanesini adaletin olmadigi yerde anarsi olur
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    eşkiyanın başka ne sözü olabilirki öldür gitsin spor eşkiyası adnan bulbul denen mahlukat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle