Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek açıklama

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek açıklama
Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek açıklama
GİRİŞ 28.10.2015 23:51 GÜNCELLEME 29.10.2015 00:39
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor'a olay açıklamalar yaptı. Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

"Hakemlere sanki özel görev verilmiş, 'Trabzon oynarken durdurun' diye. Şunu konuşşanıza ya, Galatasaray maçında hangi güçle, federasyon içinde başlayan hangi abileri, hocayı kurtarmak için operasyon yaptı. Süleyman Abay'ı Trabzonspor maçına kim verdi? Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. Bu şehir bu kadar basit bir şehir mi? Hakkını yiyip çıkabilir misin yani? Bizi hangi yollara sevketmek istiyorlar. Bugün eşim çok ağır bir operasyon geçirdi, maçlara gidemiyorum. Bu şehrin kaderiyle oynamak kimsenin hakkı değil. Federasyon Başkanı'nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu'nu arıyorum cevap vermiyor. O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?"

"ADAM GİBİ ÖLECEĞİZ, KADIN GİBİ YAŞAMAYACAĞIZ"

"Sen Galatasaray'a beni yendireceksin, sonra Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin. Sonra biz Trabzon'da sorun varı konuşacağız. Son dakikada olan penaltı değil sadece, pozisyonlara bakın ya. Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Tiyatronun aktörleri belliyse, o zaman bizi figüran olarak bu ligde tutmayın. Bizi gönderin 2. lige. Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokatı gidecek ha? Dünyanın önemli insanlarının yetiştiği bir şehir burası. Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez."

YORUMLAR 37
  • raşit 8 yıl önce Şikayet Et
    ben sporla hiç ilgilenmediğim halde başkanı tebrik ediyorum gerekirse protestoya bile gidebilirim
    Cevapla
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Oynayip kazanilir ama bariz hatalardan dolayi da bi takimin hakki da yenilmez bu seneledir boyle federasyon alenen fb nin taseronlugunu yapiyor gecen haftada gs fb macini bariz katletti takimlarn hakki cok yeniliyor.bi gsli olarak baskanin yanindayiz
    Cevapla
  • celik 8 yıl önce Şikayet Et
    bu makemler federasyon tv yorumcu buzuntuları satılmış oyuncular trabzon taraftarını sahaya çekmek istiyor bunlar kimin cocukları sabrında sonu vardır başkan seninleyiz.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün problemler bu Trabzon'dan mı çıkacak.Takımda hiç bir halt yok ağlayıp sızlamakla puan devşirmeye çalışıyorlar.Trabzon maçı Hakemlerini federasyon bıraksın Trabzonspor kulübü atasın bari.
    Cevapla
  • raşit 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor İstanbul saltanatına son veren takımdır ve bunu şans eseri yapmamıştır 7 kez tekrarlamıştır ayrıca bir sürü c başkanlığı federasyon vs kupası. 20 yıldır çeşitli defalar Trabzon şampiyonluktan edilmiştir.bunu vicdanı olan herkes kabul eder.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gol at ve kazan.Takımında bir halt yok Her maçta olabilecek hakem hataları yüzünden çık Hakemi suçla.Ne güzel iş böyle ağlamakla puan alınmıyor oynayıp alacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle