Süleyman Hurma taraftara böyle seslendi!

Süper Lig'de son 4 maçından yenilgiyle ayrılan Trabzonspor'da, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, "Desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Süleyman Hurma taraftara böyle seslendi!
Süleyman Hurma taraftara böyle seslendi!
GİRİŞ 21.10.2015 13:28 GÜNCELLEME 21.10.2015 13:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hurma, art arda gelen mağlubiyetler sonrası çok yoğun şekilde eleştirildiklerini ifade ederek, "Eleştirilerin altından kalkmamız gerekiyor. Çünkü kaliteli bir takımımız var. Milan'da, Chelsea'de, Lazio'da, Sevilla'da oynamış oyuncularımız takımda var. Kadromuzda bulunan tüm oyuncularımız kaliteli. Bir şeyler eksik ama bu sürecin üstesinden kalkabilmek için biraz desteğe ihtiyacımız var. Biz takım olarak bu dönemi aşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"Mazeretin arkasına sığınmak istemiyorum"

Hurma, bazı eleştirilerin takımı yıpratmak için yapıldığını da kaydederek, "Kesinlikle bir mazeretin arkasına sığınmak istemiyorum. Kaybettiğimiz maçlarda şansızlık da peşimizi bırakmadı. Bu şansızlık bir sezon boyunca bizimle olacak diye bir şart yok" değerlendirmesinde bulundu.

"Şu anda tek düşüncemiz..."

Takım olarak bir galibiyete ve morale ihtiyaç duyduklarını belirten Hurma, "Şu anda tek düşüncemiz Medicana Sivasspor maçı ve bu maçı kazandığımız takdirde bazı şeylerin yoluna gireceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 8
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme ne durumda
    Cevapla
  • sürmeneli 8 yıl önce Şikayet Et
    tek care gıtmen defol trabzon dan
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    ben sizlerin her zamanki gibi söz ler bizi destek
    Cevapla
  • mehmet 61 8 yıl önce Şikayet Et
    gecen yıl sürekli berabere kalıyorduk kızıyorduk bu sene sürekli yeniliyoz bu işin ortasını bulamayacaz galiba.bütün takımlar defansif futbol oynuyo kontratak la gol atıyo bıze bizim beceriksizlerde ileri cıkıp topu kaptırıp peşinden izliyo sonrada şanssızlık deniyor şansı siz yaratacaksınız
    Cevapla
  • mehmet 61 8 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporun oynadığı tüm takımlar bizim oynadığımız kötü futboldan kendilerine öyle bi güven geliyokı kendilerini 1. sınıf futbolcu sanıyorlar. artık yeter takım olarak hemen saldırmaya defansı 2, plana bırakmamak lazım adamlar tek forvetle gol atıyo sende 3 forvetle boş dönuyon .hiç mı maç izlemıyonuz şota dengeli oyna kontratak oynayı n bunudamı bılmıyon
    Cevapla
  • ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    kayserisporu yaktın gittin sıra trabzona mı geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle