Sesini yükseltip, Onur'u bombaladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Mersin İdman Yurdu maçının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sesini yükseltip, Onur'u bombaladı
Sesini yükseltip, Onur'u bombaladı
GİRİŞ 20.10.2015 01:31 GÜNCELLEME 20.10.2015 01:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gürcü teknik adam, kart cezalısı olan Erkan Zengin'in kendi isteğiyle Mersin kafilesinde yer aldığını, Mehmet Ekici'nin bu yönde bir talebinin olmadığını, bunun da normal olduğunu kaydetti.

Mehmet Ekici ile sorun yaşamadıklarını vurgulayan Arveladze, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın neden oynamadığıyla ilgili olarak, zaman zaman sesini yükselttiği konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

"Onur morali bozuk diye oynamıyor. Bu kulübün kaptanı, bu kulübü taşıyan oyuncu, ikinci defa maçtan önceki antrenmanda sakatlanıyor, maçtan bir gün önce. Trabzonspor'u taşıyan, Trabzonspor'un logosunu taşıyan oyuncu ikinci defa maçtan önce 'moralim bozuk, ben oynamıyorum' diyor. Birincisinde olabilir, sakat olabilir, bir senedir oynamıyor olabilir. İki hafta hazırlık maçı oynuyoruz hiçbir şey yok. Esteban dönüyor, oynuyor. O 'ben sakatım'. Bu, moral bozuk demektir. Ben şimdi Onur'u mu suçlayacağım? Ben 3 tane yemişim. Mehmet'i mi suçlayacağım gelmedi diye? Erkan'ı mı suçlayacağım buraya geldi diye? İsime bağlı değil. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz."

YORUMLAR 7
  • onur 8 yıl önce Şikayet Et
    reklam yıldızı şota bundan hoca mı olur be< türkiyede adam oldu gürcistanda acınızdan ölüyodunuz be
    Cevapla
  • amasyali 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın Şota Onur ne yapsın golleri çıkıp Onur ataçak değilya
    Cevapla
  • ayhan özdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    Peki şota efendi adam sağ kanatta şov yaparken neden sola hapsettin solda oynuyacak adamın yokmuydu forvet olarak medyanıyı oynattın sağ kanatta salih sakatlandı 10 dakıka çıkarmadın sen panikten oyunu ble okuyamıyorsun denız dıye forvetın var sokamıyorsun okayı ılkonbırde başlatmıyorsun kısacası sen hangı takımın hocası olduğundan bi habersin velhasılı kelam osmanlıspor ve mersın maçlarında baş sorumlu sensın ıkıncısı hakemlere yalvarıyorum savcılar suleyman abay bulent yıldırım huseyın çelikin aile efratının ve kendı telefonlarını ve mal mulklerını ıncelesın bunlar bahıs mafyasınamı çaalışıyorlar
    Cevapla
  • real yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Onur; seni de Fenerbahce almaz bilesin.
    Cevapla
  • yasar kaymakcı 8 yıl önce Şikayet Et
    onur un suyu ısındı
    Cevapla
  • türk mücahid 8 yıl önce Şikayet Et
    yürüüüüüüüüüüü...
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Sota'nın suyu ısındı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle