Rest çekti: Aksi halde ben yokum

Erkan Zengin'in yumrukladığı, Mehmet Ekici olay sonrası yönetime rest çekti.

Rest çekti: Aksi halde ben yokum
Rest çekti: Aksi halde ben yokum
GİRİŞ 16.10.2015 05:23 GÜNCELLEME 16.10.2015 05:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Osmanlı maçından sonra soyunma odasına söylenerek giren Erkan Zengin, ''Sen de çok konuşuyorsun'' diyen Mehmet Ekici’nin yüzüne yumruk atmıştı. Trabzon Kulübü konu ile ilgili sessiz kalsa da Mehmet Ekici sessiz kalmadı.

Habertürk'e açıklamalarda bulunan Ekici, yaşadığı olayı içine sindiremediğini söyledi ve ''Ağzımdan kan geldi. Erkan Zengin bir kez olsun beni aramadı. Süleyman Hurma benimle görüştü ve olayı soğutmaya çalıştı ama geç kalındı... Ya Erkan Zengin kadro dışı kalacak, ya da ceza yiyecek... Aksi halde ben yokum. Bu işi kapatmaya çalışıyorlar. Kimse kimseye yumruk atamaz'' dedi. 

'DEMEK Kİ HİÇ DEĞERİMİZ YOKMUŞ'

Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini de belirten Ekici, şöyle devam etti:

''Geçen sezon takımım adına büyük işler yaptığımı düşünüyorum. Demek ki birilerinin gözünde hiç değerimiz yokmuş... Kafam çok karışık ve dağınık haldeyim. Bu iş temizlenmediği sürece de bu böyle olacak. İnşallah bu işin sonu hayırlı olur.''

ERKAN 19 GÜN SONRA ÖZÜR DİLEDİ: ÜZGÜN VE PİŞMANIM 

Erkan Zengin, Osmanlı maçında yumrukladığı Mehmet Ekici'den tam 19 gün sonra özür diledi. Zengin; ''Osmanlı maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici ile aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır. Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim. Bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki; yaşanmasını istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici’den özür dilerim'' dedi.

KAYNAK: HT SPOR
YORUMLAR 4
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hic bir sekilde sorun cikarmadan ve sadece isini üstelik en iyi sekilde yapan mehmed ekiciye neden yönetim arka cikmiyorda sorun yaratan ve isini düzgün yapmayan Erkan zengine arka cikiyorlar anlamiyorum??!!! Yaziklar olsun! Biz trabzonlular en az her türk milleti kadar
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    mehmedi gs alsın
    Cevapla
  • hayri 8 yıl önce Şikayet Et
    mehmet adamsan trabzonda bi dakika durmazsin. erkan olmasa baskasi yapar cunku o sehir arizali kardesim.
    Cevapla
  • trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Erkan seni türkiyede Formel istemiyoruz
    Cevapla