İsyan etti: Dünyanın en iyi hakemi işte bu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray maçı sonrası hakem Cüney Çakır'a yüklendi.

İsyan etti: Dünyanın en iyi hakemi işte bu
İsyan etti: Dünyanın en iyi hakemi işte bu
GİRİŞ 19.09.2015 23:02 GÜNCELLEME 20.09.2015 00:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, karşılaşmayı 1-0 kaybetti. Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze maçın ardından basın toplantısında, ''Güzel bir maç bekliyordum. Güzel maç oldu kesinlikle. Karşımızda ligin en kaliteli takımlarından biri vardı. Özel futbolcuları var. İlk devre 2-3 güzel pozisyonumuz vardı ama bitiremedik. Gol atmak çok önemli bu tarz maçlarda. İlk yarıda olmadı. İkinci yarıya daha baskılı başladık. 15 dakika baskı kurduk, 2-3 net pozisyona girdik tekrar. Ama yine olmadı. Hiç beklenmeyen golü yedik bu arada. Golden sonra dağıldık. Son 10 dakika bize yakışmadı. Bazen yediğimiz gol takımı çok etkiliyor. Ama tabii ki futbol böyle. Bozulmadan devam etmemiz lazımdı. Sonuç kesinlikle istediğimiz gibi değil. Ama yola devam ediyoruz. Stadyum doluydu. Çok güzel bir ortam vardı. Bunu istiyordum. İnşallah beraber devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

''DÜNYANIN EN İYİ HAKEMİ BUDUR İŞTE''

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, ''Verilmeyen penaltıyı nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna, ''Ne diyeyim, dünyanın en iyi hocalarından biri. Çok kolay sarı kart veriyor, bu tarafa vermiyor. Çok zeki. İçimden öyle geliyor ki, istediği kazanıyor. Öyle bir maç olabilir mi yani. Fazla konuşmak da istemiyorum bu konuda ama. El, el… penaltı. Görmüyor. Görmeyebilir, ne yapalım. Ama veriyor, vermiyor, kendisi biliyor ne zaman verecek, ne zaman vermeyecek diye. Hakemden kesinlikle mutlu değilim. Ama, tekrar söylüyorum, ne yapalım? Dünyanın en iyi hakemi budur işte'' şeklinde cevap verdi.

''ONUR BİZİM TAKIMIMIZ KAPTANI''

Shota, kaleci Onur'un takımın kaptanı olduğunu belirterek, "Onur bizim takımın kaptanımız. Onur’un, defans, orta saha, santrfor gibi, yani her oyuncu gibi hata yapma veya yapmama kredisi var. Kimse akılsız oynamıyor bu futbolu. Onun için orada bir sıkıntı göremiyorum" diye konuştu. 

''SEYİRCİ İNANILMAZDI''
 
Seyircinin inanılmaz olduğunu söyleyen Şota, ''Bugün bir galibiyet yakışacaktı onlara ama olmadı, hiçbir şey kolay olmuyor. İyi çalışarak, devam ederek, olduracağız'' dedi.
 

YORUMLAR 16
  • yorumsuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerle 120 macin 120sini de kazabilirdiniz..
    Cevapla
  • han li 8 yıl önce Şikayet Et
    maçın katili şota dır.iyi futbolcu efsane ama hocalığı şüpheli .özeri alacakken tut zengini al.yusuf zaten hikaye...ekici yi beklerken salih dursunu aldı.marin ndoye uyum sorunu var.hakem katletti maçı zaten profosyönelce.burak yılmaz havacı kazım zaten.snayderin hızını iyi kesiyor.mantalite yok bizimkilerde.hep ben havasındalar.cavanda müthiş oynadı.
    Cevapla
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    120 maçın 55'ini Galatasaray, 38'ini de Trabzonspor kazanırken 27 maç da berabere sonuçlanmıştır.kim kimin babası iyi bak.
    Cevapla
  • Trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumsuz adli kisi A.madrid ne yapti size,cuneyt cakir kurtardi sizi yine kalkmissiniz konusuyosunuz oynadiginiz futbol ortada biz trabzonsporluyuz biz farkliyiz yenildik diye karalar bağlamaya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle