Erkan Zengin: Beni mal gibi sattılar!

Ara transferin en çok konuşulan isimlerinden olan Erkan Zengin, olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Erkan Zengin: Beni mal gibi sattılar!
Erkan Zengin: Beni mal gibi sattılar!
GİRİŞ 09.04.2015 11:07 GÜNCELLEME 09.04.2015 13:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’a transferiyle ilgili konuşan Erkan Zengin, "Ben Fenerbahçe ile görüşürken, Eskişehirspor Başkanı beni arayarak, ’Seni Trabzonspor’a verdik’ dedi ve telefonu suratıma kapattı. Beni mal gibi sattığını söyledi" dedi.

İşte Erkan Zengin'in çok konuşulacak açıklamaları;

Trabzonspor’a transferinde yaşanan sürecide aktaran Zengin, "Öncelikle benim transferimin başında Trabzonspor kesinlikle yoktu. Biraz da sıkıntı bu yüzden çıktı diyebilirim. Eskişehirspor Başkanı bana "Seni Trabzonspor ya da şu kulüpler istedi" demedi. Bana sadece 2 ay önce "Alacaklarını bırak ve şu kadar para getir. O zaman gidebilirsin" dendi. Ben de "Tamam" dedim ve menajerim ile bana gelen teklifleri değerlendirmeye başladım. Ben de son gün Eskişehir’deki evimi de sattım ve geri dönüşü olmaksızın bana ciddi bir teklif yapan Fenerbahçe ile görüşmeye gittim

Ben Fenerbahçe ile görüşürken, bir akşam bana Eskişehirspor Başkanı’ndan telefon geldi. Başkan "Seni Trabzonspor’a verdik" diyerek telefonu suratıma kapattı. çocuğumla, eşimle İstanbul’a kadar gitmişken, beni mal gibi sattığını söyledi. Beni Trabzonspor’dan arayan bile yoktu henüz. Bu süreci bir de basına yansıttı Eskişehirspor. Bir sürü televizyon kanalı beni aradı ve en sonunda o aramaları cevaplayarak o açıklamaları yaptım. Buradaki tepkim tamamen Eskişehirspor Başkanı’naydı, başka hiç kimseye değil. Eğer söz konusu kulüp Fenerbahçe değil, örneğin Karabükspor olsaydı da ben yine aynı tavrı sergileyecektim. Bir insana eşya gibi davranırsanız, onun da "Ben hiçbir yere gitmiyorum" demesi en doğal tepkidir. Yoksa ben futbolcuyum, her yerde oynarım. Beni arayıp "Mısır’dan seni istiyorlar" deselerdi de ailemle düşünüp, değerlendirip gerekirse oraya da giderdim. Benim işim bu, aileme bu şekilde bakıyorum.

İnsanların bana tepki göstermesini anlıyorum ama bazen her şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor. Bana "Trabzonspor da seni istiyor" deselerdi bile bu süreç böyle olmazdı. Zaten taraflar Trabzonspor ve Fenerbahçe olduğu için bu kadar konuşuldu her şey" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • ZiyaretÇi 9 yıl önce Şikayet Et
    Asrın trabzona kazıgıdır. Adam uyanıkmış iyi oltaya getirdi trabzonu. şimdi dünyanın maaşını alıyor. Acaba bu da mı fenerbahçe nin taktigiydi :)
    Cevapla
  • ortega 9 yıl önce Şikayet Et
    kınayak
    Cevapla
  • ortega 9 yıl önce Şikayet Et
    seni alanlarda kabahat Trabzon parasını sokağa attı yazık futbolunla konuşulsan daha iyi olmazmı
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    gitmeseydin.ama para sıacak ya.bir kaçta gol atınca şımardın .sonrası pofsssssssss!!
    Cevapla
  • kerem 9 yıl önce Şikayet Et
    ben trabzonsporluyum adama hak veriyorum herşeyden önce insana saygı önemlidir inşaallah bir an önce kendini toparlar yeniden parlarsın
    Cevapla
  • es es li 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakettin sen bunu. Seni buralara getiren es es'i sen sezon ortasında sattin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle