Trabzonspor'da İshak şoku! Pürüz çıktı

Trabzonspor'un İshak Doğan transferinde takas yoluyla verileceğini açıkladığı Soner Aydoğdu, Kardemir Karabükspor ile anlaşamadı.

Trabzonspor'da İshak şoku! Pürüz çıktı
Trabzonspor'da İshak şoku! Pürüz çıktı
GİRİŞ 09.08.2014 23:20 GÜNCELLEME 10.08.2014 16:05

Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor'dan transfer etmek istediği İshak Doğan'ın transferinde pürüz çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bordo-mavili takımın, İshak Doğan'ın transferinde takas yöntemiyle Kardemir Karabükspor'a vereceğini açıkladığı Soner Aydoğdu, Karabük temsilcisiyle anlaşamadı.

Aydoğdu'nun Trabzonspor'dan izin alarak kendisiyle ilgilenen diğer kulüplerle görüşmeye başladığı öğrenildi.

Trabzonspor, İshak Doğan'ın transferi konusunda Kardemir Karabükspor ile anlaştığını, Kardemir Karabükspor'a oyuncunun bonservisi karşılığında 1 milyon 750 bin avro ve oyuncuları Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu'yu bedelsiz olarak vereceğini borsaya bildirmişti.