İlhan Palut'tan Fenerbahçe maçı açıklaması!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Palut, sarı-lacivertlilerle yapacakları maçta en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

İlhan Palut'tan Fenerbahçe maçı açıklaması!
İlhan Palut'tan Fenerbahçe maçı açıklaması!
GİRİŞ 20.08.2026 15:33 GÜNCELLEME 20.08.2026 15:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 22 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Yeşil-beyazlılarda teknik direktör İlhan Palut, Murat Kurum Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına, Çaykur Rizespor maçıyla lige iyi başlamak istediklerini ancak penaltı golüyle karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Fenerbahçe deplasmanlarının zor olduğunu ifade eden Palut, "Çıkacağız, en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Hafta hafta takımımdan daha iyi bir performans bekliyorum." dedi.

İlhan Palut

Palut, sezon öncesi kampında bazı eksikler ve sakatlıkların takımın ritim bulmasına engel olduğunu, bu nedenle istedikleri noktaya çıkamadıklarını belirtti.

Takımın yavaş yavaş daha iyi olmasını beklediğini aktaran Palut, "Fenerbahçe maçı zor bir mücadele. Özellikle mücadele anlamında Çaykur Rizespor karşılaşmasının üzerine koyarak iyi bir maç çıkarmak istiyoruz." diye konuştu.

Palut, iyi bir kanat oyuncusunu kadroya katmak istediklerini, bu yönde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

KAYNAK: AA
Bedirhan Altundağ Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Bedirhan Altundağ

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Yeni Medya bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Okuldan mezun olduğundan bu yana medya sektörünün birçok kuruluşunda spor editörü ve spor muhabiri pozisyonlarında çalıştı. Kariyerine Mart 2026'dan beri Haber7.com'da spor editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Yusuf 42 2 ay önce Şikayet Et
    Başarılar KONYASPOR'um ve İlhan hocam
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Bir kere de şu açıklamaları Gs maçında önce yapın. Tüm seneniz fb ye puan kaybettirmez hedefiykr geçiyor. Gsye gelince sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
    Cevapla