Düşme hattındaki takımdan Süper Lig'in devlerine çağrı!

Trendyol Süper Lig'de 34. haftada oynanacak maçlar öncesinde Antalyaspor açıklama yayınladı.

Düşme hattındaki takımdan Süper Lig'in devlerine çağrı!
Düşme hattındaki takımdan Süper Lig'in devlerine çağrı!
GİRİŞ 15.05.2026 20:40 GÜNCELLEME 15.05.2026 21:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Düşme hattında bulunan Akdeniz temsilcisi, düşme hattındaki rakipleriyle oynayacak Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a çağrıda bulundu. Antalyaspor, 3 takımın maçlara as kadrolarıyla çıkmanın adaletli olacağını ifade etti.

Antalyaspor'un açıklaması

"Trendyol Süper Lig'de sezonun son haftasına girilirken, kulübümüz ve camiamız adına son derece kritik bir süreci hep birlikte yaşamaktayız. Antalyaspor olarak hafta sonunda oynayacağımız karşılaşmanın öneminin ve taşıdığı sorumluluğun farkındayız. Bizim önceliğimiz; sahaya çıkıp armamızın ağırlığına yakışır şekilde mücadele etmek, son düdüğe kadar savaşmak ve kendi kaderimizi sahada belirlemektir.

Ancak bugün gelinen noktada yalnızca bir müsabakanın değil; Türk futbolunun adalet anlayışının, rekabet kültürünün ve sportmenlik değerlerinin de sınandığı bir haftaya girilmiş durumdadır.

Ligdeki doğrudan rakiplerimizin karşılaşacağı takımlar; Türk futbol tarihine damga vurmuş, sayısız başarılara imza atmış ve milyonların desteğini arkasına almış büyük camialardır. Gücünü köklü geçmişinden alan, Türk futbolunun hafızasında önemli bir yere sahip olan bu kulüplerin, mücadeleden taviz vermeyeceğine olan inancımız tamdır.

Çünkü bu kulüplerin tarihleri yalnızca kazandıkları kupalarla değil; sahaya koydukları karakter, rekabet anlayışı ve futbolun değerlerine gösterdikleri saygıyla yazılmıştır.

Böylesine kritik bir haftada; tüm kulüplerin son maçlarına da sezon boyunca ortaya koydukları rekabet anlayışıyla çıkmaları, lig yarışının her aşamasında tercih ettikleri kadro yapısını ve ciddiyeti son hafta mücadelelerinde de aynı hassasiyetle yansıtmaları, Türk futbolunun itibarı açısından büyük önem taşımaktadır. Rekabetin eşit ve adil şartlarda sürdürülmesi, tüm takımların sahada en güçlü mücadeleyi ortaya koyması ve doğrularının korunması; adalet duygusunun en temel gereğidir.

Biz, Antalyaspor olarak bugüne kadar hiçbir zaman saha dışı hesapların içerisinde olmadık. Mücadelemizi her zaman sahada verdik. Bugün de aynı anlayışla hareket ediyor; alın terinin, emeğin ve adaletin konuştuğu bir futbol ortamının herkes için en doğru sonucu doğuracağına inanıyoruz.

Bu süreçte en büyük gücümüz ise her şartta takımının yanında olan büyük Antalyaspor taraftarıdır. İyi günde de kötü günde de armasına sahip çıkan camiamızla birlikte, son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

SON HAFTA OYNANACAK MAÇLAR

Ligin son haftasında Galatasaray, Antalyaspor'un direkt rakiplerinden Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe ise Eyüpspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Antalyaspor ise evinde Kocaelispor ile karşılaşacak.

Son maçlar öncesinde Antalyaspor 29 puanda bulunurken, Gençlerbirliği 31, Kasımpaşa ve 32 puanda bulunuyor. Antalyaspor, Kocaelispor maçında puan kaybı yaşarsa direkt düşecek.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 5
  • Sefer 22 dakika önce Şikayet Et
    Ağlama Antalya bir sezon top oynamadınız şimdide başka takımlardan medet umuyorsun
    Cevapla
  • malatya balabanlı 32 dakika önce Şikayet Et
    İsteyen istediği kadroyla çıkar , sen işi baştan sıkı tutacaktın .
    Cevapla
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    başka takımlara karışma gibi bir hakkınız yok.kumeye gidin.bazi takımlara karşı oynamadan maç veriyordunuz
    Cevapla
  • Misafir 32 dakika önce Şikayet Et
    Niye ağlıyor antalya
    Cevapla
  • yasir 42 dakika önce Şikayet Et
    Adamlar haklı bu maçların 5 hafta önce oynandığını düşünün.
    Cevapla