Süper Lig'de günün açılışında tek gol var: 90+1'de yıkıldılar
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Eyüpspor, sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Maç, Eyüpspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
GİRİŞ 21.02.2026 15:23
GÜNCELLEME 21.02.2026 15:23
Trendyol Süper Lig'de günün açılışı Eyüpspor ile Gençlerbirliği arasında oynandı.
90 dakikalık müsabaka, Eyüpspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. 3 puanı getiren golü 90+1'de Metehan attı.
Eyüpspor 18 olan puanını 21'e çıkarırken, Gençlerbirliği 23 puanda kaldı. Eyüpspor 14. sırada, Gençlerbirliği 13. sırada bulunuyor.
Öte yandan, Metin Diyadin'le yol ayrımına giden Gençlerbirliği, Levent Şahin'le çıktığı ilk maçta mağlup oldu.

Karşılaşmayı, uzun yıllar Levent Şahin'in yardımcılığını yürüttüğü Fatih Terim de tribünlerden takip etti.
Eyüpspor önümüzdeki hafta Göztepe deplasmanına gidecek. Gençlerbirliği de sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.
YORUMLAR 2
-
zagor34 35 dakika önce Şikayet Etg.birliği trabzona öyle top oynadaki bütün enerjisini o maçta bitirdi bundan sonra daha iflah olmaz amatöre kadar gider bu düşüşle...Beğen
-
Gerçek 2 saat önce Şikayet EtGs yın iki paf takımı karşılaşmış ama gençler bu gidişle gidiciBeğen Toplam 2 beğeni