Başkent'te heyecan fırtınası! Gençlerbirliği 10 dakikada 3 puandan oldu

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Başkent'te heyecan fırtınası! Gençlerbirliği 10 dakikada 3 puandan oldu
Başkent'te heyecan fırtınası! Gençlerbirliği 10 dakikada 3 puandan oldu
GİRİŞ 14.02.2026 16:28 GÜNCELLEME 14.02.2026 16:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği sahasında Çaykur Rizespor'u misafir etti.

Eryaman Stadı'nda oynanan maçta özellikle ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Gençlerbirliği, ikinci yarının sonlarında 10 dakikada yediği iki golle mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Gençlerbirliği, Rizespor'la 2-2 berabere kaldı


MİTHAT PALA 10 DAKİKADA SKORU EŞİTLEDİ

Maçta Gençlerbirliği'nin gollerini 18'de Ali Sowe (kendi kalesine) ve 45'te Koita attı. Çaykur Rizespor'a eşitliği getiren gollere ise 77 ve 87'de Mithat Pala imzasını attı.

Bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 23 yaparken Rizespor da 21 puana yükseldi.

Süper Lig'de gelecek hafta Gençlerbirliği, deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise evinde Kocaelispor'u ağırlayacak.

Gençlerbirliği, Rizespor'la 2-2 berabere kaldı

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ÇAĞRIBEY 1 saat önce Şikayet Et
    sakarya lı mithat pala Rize yi ipten aldı
    Cevapla
  • Deniz 2 saat önce Şikayet Et
    Rize nin düşüşü bu maçla başlayacak verdiği! O maçları çok arayacak.
    Cevapla
  • gençler alır 2 saat önce Şikayet Et
    bu maçı gençlerbirliği 5/0 alır.
    Cevapla