Süper Lig ekibinde sürpriz ayrılık! Teknik direktörün görevine son verildi
Teknik direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Konyaspor, eski teknik direktörü İlhan Palut'la prensip anlaşmasına vardı.
Konyaspor’da Aralık ayında Recep Uçar’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasına karar verildi.
Yeşil-beyazlı ekiple 12 maça çıkan Çağdaş Atan; 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Çağdaş Atan söz konusu 3 galibiyeti de Türkiye Kupası’nda elde etti.
Atan ve öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 9 maçta ise 5 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşadı.

İLHAN PALUT İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI
Konyaspor'da Çağdaş Atan dönemi sona ererken, 2021-2023 yılları arasında takımı çalıştıran İlhan Palut dönemi başlıyor.
Yeşil- beyazlı yönetim, eski teknik direktörü İlhan Palut ile prensip anlaşmasına vardı.
Konyaspor 2’nci Başkanı Ali Kaya, “Teknik Direktörümüz Çağdaş Atan ile görüşüp yollarımızı ayırma kararı aldık. Yerine ise İlhan Palut hocamızla görüştük ve prensipte anlaştık" dedi.
Yeşil-beyazlı yönetimin prensipte anlaştığı teknik direktör İlhan Palut'un yarın Konya'da olması bekleniyor. Konyaspor, Türkiye Kupası’nda yarın saat 15.30’da sahasında Aliağa FK’yı konuk edecek.

-
Misafir 6 dakika önce Şikayet Etbu adam teknik direktör değil ki zatenBeğen
-
Sade 19 dakika önce Şikayet EtHoca degistirmekle. Olmuyor. Hakemlerde adil olmali takimlarda herkes ben diyor Filter tepinirken anadolu indir bindig oluyor. Madem o kadar para veriyorlar getirdiklerinden medet ummaliBeğen
-
hoca77 22 dakika önce Şikayet Etİsabetli karar. Hoş geldin İlhan PalutBeğen Toplam 1 beğeni
-
GONYALI 25 dakika önce Şikayet Etİki maç sonra bununda gönderirsiniz bu adam Konya'dan niye kovuldu iyibir araştırın hadi bakayımBeğen
-
Mustafa Yıldız 27 dakika önce Şikayet EtTamam palut geldi UEFA kupası garanti,dalga mı geçiyorsunuz,çok yazık çokmu özlediniz, kahveden bir karson çağırsaydınızBeğen