Samsunsporlu Holse'den aylar sonra Fenerbahçe iddiası! Maçta tehdit almış
Samsunspor'un Danimarkalı yıldız futbolcusu Carlo Holse, Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçı ile ilgili aylar sonra açıklama yaptı. Holse, karşılaşmada tehdit edildiğini söyledi.
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Samsunspor ile Ekim ayında oynadığı maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı.
Bu karşılaşmadan aylar sonra Samsunspor'un Danimarkalı yıldız orta sahası Samuel Holse, ülkesinde katıldığı bir programda Fenerbahçe maçı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

FENERBAHÇE MAÇINDA TEHDİT ALDIĞINI AÇIKLADI
Carlo Holse, bir Danimarkalı içerik üreticisinin programına konuk oldu. Programda Fenerbahçe maçına dair soruları yanıtlayan Holse, karşılaşma sırasında yaşananlara ilişkin dikkat çeken bir sözler sarf etti.

EDSON "SENİ ÖLDÜRECEĞİM" DEDİ
Programda kendisine yöneltilen, "Maçın başında birkaç faul yaptın, sana bir şey söylediler mi?" sorusuna yanıt veren Holse, bazı sert sözler duyduğunu belirtti.
Danimarkalı on numara, Fenerbahçeli Edson Alvarez'in kendisine "Bir sonraki maçta seni öldüreceğim" şeklinde seslendiğini ifade etti.
Danimarkalı sunucunun büyük şaşkınlık yaşaması üzerine ise Holse, bunların saha içinde olabildiğini ifade ederek "Oyundan alınırken kenara gelirken de bana, 'iyi maçtı dostum' dedi." diye konuştu.
-
Misafir 5 dakika önce Şikayet EtHolse çıkıp bunlar normal şeyler diyecek çünkü abartılıyorBeğen
-
yaman44 9 dakika önce Şikayet Etceza bi tek bu ülkede gs ya yazılırBeğen
-
Misafir: mahmut 12 dakika önce Şikayet EtYorumlara bakıyorum çok komik oyuncununda söylediği gibi çoğu maçlarda olur böyle şeyler oynayan bilir çok büyük anlam yüklemeyinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Gültepeli Bjk 21 dakika önce Şikayet EtNeler oluyor yaa Türk futbolunda neleerrBeğen Toplam 2 beğeni
-
Fenerbahcem 29 dakika önce Şikayet EtKim yemledi yavrum seni, cok yemlemisler karin agrin ondan,Beğen Toplam 3 beğeni