Yapay zekadan şampiyonluk ve küme düşme tahmini!

Yapay zeka, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı ve küme düşme hattıyla ilgili yaptığı tahminleri güncelledi.

Yapay zekadan şampiyonluk ve küme düşme tahmini!
Yapay zekadan şampiyonluk ve küme düşme tahmini!
GİRİŞ 24.11.2025 17:58 GÜNCELLEME 24.11.2025 18:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken yapay zekadan yeni tahmin geldi. Yapılan simülasyonda bu sezon Süper Lig'den düşecek takımlar da öngörüldü.

YAPAY ZEKAYA GÖRE KÜME DÜŞECEK TAKIMLAR

Yapay zekaya göre Süper Lig'de sezonu son sırada tamamlayıp küme düşecek takım Fatih Karagümrük oldu. İstanbul ekibinin sezonu 24 puanla bitireceği tahmin edildi. Karagümrük'ün an itibarıyla 8 puanı bulunuyor.

Süper Lig'de küme düşeceği tahmin edilen bir diğer takım Kayserispor oldu. Sarı-kırmızılıların sezonu 31 puanla 17. sırada tamamlayacağı öngörüldü.

Süper Lig'de bu sezon küme düşecek son takım olarak ise Eyüpspor tahmin edildi. Simülasyona göre İstanbul ekibi 31 puan toplayarak lige veda edecek.

GENÇLERBİRLİĞİ LİGDE KALACAK

Küme düşme hattının hemen üzerinde ise Gençlerbirliği yer aldı. Başkent ekibinin 34 puan toplayarak ligde kalacağı tahmin edildi.

İLK 5 SIRAYI AÇIKLADI

Yapay zekaya göre sezonu 5. sırada tamamlayan takım Samsunspor olacak. Kırmızı-beyazlılar sezonu 58 puanla tamamlayacak.

Sezonu 4. sırada bitirecek takımın ise Beşiktaş olacağı tahmin edildi. Siyah-beyazlıların da Samsunspor gibi 58 puan toplayacağı öngörüldü.

Yapay zeka bu sezon Süper Lig'i 3. bitirecek takımın Trabzonspor olacağını tahmin etti. Simülasyonda bordo-mavililerin 61 puan toplayacağı görüldü.

YAPAY ZEKAYA GÖRE ŞAMPİYON GALATASARAY!

Süper Lig'de sezonun ikincisi olarak Fenerbahçe öngörüldü. Sarı-lacivertlilerin 2025-2026 sezonunu 81 puanla tamamlayacağı tahmin edildi.

Süper Lig'in 2025-2026 sezonunun şampiyonunun ise Galatasaray olacağı tahmin edildi. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 84 puanla ipi göğüsleyeceği öngörüldü.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 13 dakika önce Şikayet Et
    Kupayıda versin bitsin
    Cevapla
  • Misafir 14 dakika önce Şikayet Et
    ha bahis oynamak,ha yapay zeka ya inanmak
    Cevapla
  • Gürbüz 34 dakika önce Şikayet Et
    Millet artık YAPAY ZEKA ile DALGA YAPIYOR. Aman dikkat, kızar mızar da. Ona göre ...
    Cevapla
  • misafir 39 dakika önce Şikayet Et
    Bjk tahmini yanlış olmuş bjk ilk 10 a bile giremez
    Cevapla
  • Kamil 1 saat önce Şikayet Et
    Artık teknik direktöre de ihtiyaç duymayabilirler ; Yapay Zekaya sorarlar , Hangi futbolcuyu transfer edelim , şu pozisyona yerleştirelim . Binlercesini tarar , 3-4 ünü önerir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle