Rizespor-Fenerbahçe maçı için Trio'dan olay yorum: 3 karar da yanlış!

Süper Lig'de derbi öncesi Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 5-2 yendi. Maçta tartışmalı kararları Trio yorumladı.

Rizespor-Fenerbahçe maçı için Trio'dan olay yorum: 3 karar da yanlış!
Rizespor-Fenerbahçe maçı için Trio'dan olay yorum: 3 karar da yanlış!
GİRİŞ 24.11.2025 09:46 GÜNCELLEME 24.11.2025 09:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trio ekibi, Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup ettiği maçın tartışmalı pozisyonlarını yorumladı.

Yayıncı kuruluşta değerlendirilen pozisyonlarda maçın hakemi Çağdaş Altay'ın kararları yanlış bulundu.

İşte Trio'nun 7 gollü maçta yaşanan bazı tartışmalı pozisyonlar ile ilgili değerlendirmeleri:

ÇAYKUR RİZESPOR'UN ATTIĞI İLK GOL ÖNCESİNDE FAUL VAR MI?

Bahattin Duran: VAR'ın müdahale edebileceği bir pozisyon değil. Bu hareket bana göre sahada faul. Bence net faul.

Deniz Çoban: Topun Fred'e yakın olduğu doğru. Rakibi eşit şekilde mücadele etmiyor kolu açık bence bozuyor. Bence faul verilse daha doğru olurdu.

Bülent Yıldırım: Ben de aynı kanaatteyim. Top Fred'in topuyken top nasıl kazanıldı kol engel olarak kullanıldı. Faul olduğunu düşünüyorum.

Çaykur Rİzespor - Fenerbahçe karşılaşması. Hakem Çağdaş Altay.

RİZESPOR'UN 2. GOLÜ ÖNCESİ 'EL' KARARI DOĞRU MU?

Deniz Çoban: Hakemin de çalmaya önce niyeti yok ama sonra öyle bir beden diliyle düdüğü çalıyor. Elle oynama nasıl olmaza bir örnek. Kolların doğal konum da olduğu kesin.

Bahattin Duran: Bu pozisyonda bir ihlal yok. Hatalı karar. Hiçbir şekilde cezalandırılacak bir karar değil.

Bülent Yıldırım: Yanlış tespit. Gol olması hakem adına sıkıntılı oldu. Oyun devam etmeliydi. Hiçbir şekilde ihlal yok.

Çağdaş Altay ve Fenerbahçeli futbolcular

LACİ'NİN KIRMIZI KART GÖRMESİNE SEBEP OLAN İKİNCİ SARI KARTI DOĞRU MU?

Deniz Çoban: Umut vaat eden ataktan söz edemeyiz. Kaleye çok uzak, Kerem kurtulsa yanında iki kişi var. Niye sarı kart bu? Hakem arkadaşın kendince bunun cevabını vermesi lazım. Ben bu sarı karta asla katılmıyorum.

Bahattin Duran: Ben Laci'nin bu maçta atılmasını kabul edemiyorum. Duran'ın yakınında 2 Rizesporlu var. Kerem kurtulsa bile yakalama şansı olan oyuncular var. Umut vaat eden atak asla değil. Laci'nin ikinci sarı kartı kesinlikle yanlış.

Bülent Yıldırım: Taktik faul yok. Umut vaat eden atak zaten yok. Hakem çok dar açıda kalınca genişe bakmadan karar verdi. O da oturmadı. Bence de karar yanlıştı.

beIN TRİO ekibi, Bülent Yıldırım (Solda) Deniz Çoban (Ortada) Bahattin Duran (Sağda)

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • mustafa 11 dakika önce Şikayet Et
    bu yıl sadetdin saran şampiyon gelecegin özgür özeri.............................................
    Cevapla
  • Alfa 24 dakika önce Şikayet Et
    Hakembahçe-fener ilk devre geride kalsa bile 2. yarı kırmız kart garanti , gollerde çok komik.. atamasalarda 5 tane penaltı alırdılardı zaten hahaaaa.
    Cevapla
  • Vatan 27 dakika önce Şikayet Et
    Ayan beyan şikenin olduğu bir maç..
    Cevapla
  • çağrıbey 42 dakika önce Şikayet Et
    fenerbahceyi hakemler takım lar futbol cular federasyon her kim varsa bu kadar kollanıyorsa galatasaray her sene nasıl şampiyon oluyor demezlermi
    Cevapla
  • Ters 18 dakika önce Şikayet Et
    Düşün işte Galatasaray nelere rağmen şampiyon oluyor, Fenerbahçe nelere rağmen hâlâ şampiyon olamıyor! ☝️
    Cevapla
  • Çapanoğlu 43 dakika önce Şikayet Et
    Rakibin yediği gollete bakın, sonra diğer takımlara laf söyleyin. Satılmış bir maç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle