5 gollü enfes maç! Tayfur dümene geçti, Kocaelispor Süper Lig'de gaza bastı
Süper Lig'in 9. haftasında Kocaelispor, Konyaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 9. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı.
Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-2 Kocaelispor kazandı. Konuk takımın galibiyet gollerini 44 ve 71'inci dakikalarda Tayfur Bingöl, 63.üncü dakikada ise Keita attı. Maçta Konyaspor'un sayılarını 51'de penaltıdan Pedrinho ile 77'de tecrübeli golcü Umut Nayir kaydetti.
Milli aradan önce Eyüpspor galibiyetiyle Süper Lig'de bu sezonki ilk 3 puanını alan Kocaelispor, Konya zaferi ile 2'de 2 yaparak bu sezonki ilk deplasman galibiyetini de elde etti.
Kocaelispor, bu galibiyetle puanını 8'e çıkardı. Konyaspor 11 puanda kaldı.
Süper Lig'de gelecek hafta Kocaelispor, sahasında Alanyaspor'u misafir edecek. Konyaspor da deplasmanda Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.
-
Konya sporlu 2 saat önce Şikayet EtDaha dün Süper Lig'e çıkış bir takımdan böyle köklü spor takımına ben şahsen yakıştıramadımkonya spor bir an kendine gelmeli kendi evinde bari bu yapmaBeğen