Süper Lig ekibiyle masaya oturdu: İmza an meselesi
Gaziantep FK, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile görüştü. Sergen Yalçın'ın anlaşma için Gaziantep FK'dan 2 milyon Euro istediği iddia edildi.

Süper Lig ekibi Gaziantep FK Selçuk İnan ile yollarını ayırması sonrası yeni sezon için Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi. Şu anda yorumculuk yapan Yalçın, eski takımı Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve yöneticilerle bir araya geldi.
Gaziantep yerel basında çıkan haberlere göre; Yalçın yeni sezonda Gaziantep FK'yı çalıştırmak için 2 milyon Euro maaş istedi. Bütçe konusunda bu rakamlara çıkamayacağını belirten Gaziantep FK yönetimi konuyu yeniden değerlendirmek istediklerini iletti.
Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, bir süredir takım çalıştırmıyordu.
Deneyimli teknik adam, son olarak Antalyaspor'da çalışmış ve ayrılığının ardından spor yorumculuğuna başlamıştı.
Bir dönem Gaziantepspor'da görev alan Sergen Yalçın'ın, yeniden kırmızı-siyahlı camiaya dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor.
-
turhan 5 saat önce Şikayet Etsergenin hocalığıda futbolculuğu gibi. şişirme.Beğen Toplam 1 beğeni
-
GECE KARTALI 5 saat önce Şikayet EtYav bu adamdan teknik direktör olmaz 2 maç yenilsin hemen görevi bırakıp kaçar yani istikrar denen birşey yok...paranızı çöpe atmayın...Beğen Toplam 1 beğeni
-
malatya balabanlı 6 saat önce Şikayet Et90 milyon lira peh peh ne para be , ondan snra klüpler batıyor batar tabi .Beğen Toplam 2 beğeni