Süper Lig'in 19 yaşındaki yıldızı dünya evine girdi: Yalnız bırakmadılar

Samsunspor’un genç futbolcusu Muhammet Ali Özbaskıcı, Dudu Özbaskıcı ile hayatını birleştirdi.

GİRİŞ 31.05.2025 17:58 GÜNCELLEME 31.05.2025 17:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Görkemli düğün törenine kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve akademi oyuncuları yoğun katılım gösterdi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen törende Samsunspor camiası genç oyuncunun mutlu gününde bir araya geldi.

Törene Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Teknik Direktör Thomas Reis ve teknik heyeti, Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar, takım kaptanı Zeki Yavru, futbolcular, kulüp çalışanları ve futbol akademisi oyuncuları katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Genç oyuncumuz Muhammet Ali Özbaskıcı’ya ve değerli eşi Dudu Özbaskıcı’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 24
  • Alkışlıyorum 21 saat önce Şikayet Et
    Ayrı eve çıkıp beraber yaşıyorlar diye bi haber olsa alkış tutacak zevat, mesele evlilik olunca erken diyebiliyor.
    Cevapla
  • Akademi 22 saat önce Şikayet Et
    Size ne 19 yaşında insalar bizemi soracak ne zaman kiminle evlenecegini yaşı büyük küçük derken 19 yaşında.19 yaşında insanlar ülkede cebinde kahve parası yok çay parası yok.tartismaniz gereken konu bence bu olmalı.
    Cevapla
  • Ulkucu dayı 23 saat önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin bereketli cocuklar versin
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    biraz para bulunca görün siz neler oluyor
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 gün önce Şikayet Et
    Normal yaşta evlenmişler.. erken falan değil erken diyenler Türk milletinin kökünü kazımaya çalışan siyonist görüşĺülerin hayranlığını yapıyor.. siz Amerikalıların yahudilerin durumuna bir bakın erken evlenip 5-10 çocuk yapıyorlar.. hadisi şerif te dediği gibi evleniniz ve çoğalınız kıyamet gününde ben sizin çokluğunuzla övünecegim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle