Eyüpspor, Galatasaray maçı öncesi 'maaş krizi' iddialarını yanıtladı

Eyüpspor ile ilgili Galatasaray maçı öncesi çarpıcı bir iddia gündeme geldi. İstanbul ekibinde futbolcuların bir süredir paralarını alamadığı ve protestoya hazırlandığı belirtildi. Eyüpspor ise bu iddiaları yalanladı.

GİRİŞ 25.04.2025 14:11 GÜNCELLEME 25.04.2025 17:49
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Eyüpspor'da çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'da kulübün futbolculara bir süredir ödeme yapmadığı iddia edildi.

Maaşların ödenmemesinin yanı sıra primlerin de oldukça geç hesaplara yatırıldığı öne sürüldü.

Bu nedenle bazı futbolcuların sıkıntı çektiği ve antrenmana çıkmayarak durumu protesto edebilecekleri aktarıldı.

İddia yalanlandı

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada ise iddialar yalanlandı. Yapılan açıklamada, "Maaşlar ödenmiyor haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Eyüpspor'un Galatasaray'ı sahasında ağırlayacağı mücadele 27 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

KAYNAK: HT SPOR
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 79
  • GALATALI 1 saat önce Şikayet Et
    Son sezon, son maç Konyaspor da olduğu gibi, bir para babası çıkar ve oyuncuların bütün maaşları yatırır...
    Cevapla
  • amca 1 saat önce Şikayet Et
    Yorum yazanlar önce haberi kim yapmış onu bi araştırın. AHMET SELİM KUL. Habertürk ün FENERBAHÇE muhabiri. Galatasaray ın olası yüzde yüz HAKLI galibiyetine gölge düşürmek için koçum ali ve ekabiri satılık kalemşörlerini kullanmaya başladılar bile. Sizde sazan gibi atlayın. Yersiniz siz böyle herzeleri normaldir. Herkesi kendiniz zannediyorsunuz.
    Cevapla
  • Anadolu gurubu 1 saat önce Şikayet Et
    neden aceba Galatasaray'a denk geliyor kıriz tesadüfmü ???
    Cevapla
  • Fenerli 1 saat önce Şikayet Et
    Yenilgiye şimdiden kılıf bulmuşlar oh oh sorun yok
    Cevapla
  • Ttttt 2 saat önce Şikayet Et
    Ne yazayım ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle