PFDK sevkleri açıklandı! Dört büyükler...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor; çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle PFDK'ya sevk edildi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

PFDK sevkleri açıklandı! Dört büyükler...
PFDK sevkleri açıklandı! Dört büyükler...
GİRİŞ 18.03.2025 21:49 GÜNCELLEME 18.03.2025 21:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin sitesinde yer alan açıklamaya göre, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Reeder Samsunspor, Gaziantep FK ve TÜMOSAN Konyaspor, çeşitli sebeplerle disipline sevk edilen kulüpler oldu.

Müşavirlik ayrıca Galatasaray Kulübü yöneticisi Eray Yazgan, TÜMOSAN Konyaspor futbolcusu Melih Bostan, RAMS Başakşehir oyuncusu Deniz Türüç, Atakaş Hataysporlu futbolcu Franvisco Javier Calvo Quesada, Çaykur Rizespor yöneticisi Muhittin Sandıkçı ve ikas Eyüpspor teknik sorumlusu Kerem Yavaş'ı da farklı nedenlerle PFDK'ye sevk etti.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Levrekovisky 4 saat önce Şikayet Et
    Rakip takımın yöneticisi ile koridorda sözlü tartışan Günay'a 1 maç ceza veren fenerasyon, saha içerisinde Samsunlu futbolcunun boğazını sıkan irfanları görmezden geliyor. Adalete bak adalete. Evet lahmACUN bey bir şey mi dediniz?
    Cevapla
  • misafir 5 saat önce Şikayet Et
    bu liğde GS fb istemiyoruz bunlara yeni bir liğ bulun yada birbirlerini yesinler
    Cevapla
  • garip memo 6 saat önce Şikayet Et
    TFFB istifa. DERHAL. bu TFF nin baskanini Kupa töreninde görmek bile istemiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 11 saat önce Şikayet Et
    Hangi itibar.
    Cevapla
  • Ankaralı 13 saat önce Şikayet Et
    İrfan can denen nerede , bu adamları kim kolluyor. Mahalle kabadayısı ikili hakan irfan artı TFF futbolu bitirdiniz. Diğer takımlar da ki futbolcu nun ağzını kameradan okuyup ceza verenler yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle