Tümer Metin, Beşiktaşlı futbolculara ateş püskürdü
Futbol yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş'ın deplasmanda Konyaspor'a 1-0 yenildiği maçı yorumlarken siyah-beyazlı futbolculara sert ifadeler kullandı.
Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Tümer Metin, Beşiktaş'ın Konyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi.
TV100'de müsabakayı yorumlayan Tümer Metin, Beşiktaş'ın durumunun şaşırtıcı olmadığını aktarırken "Beşiktaş için bir sezon klasiği. Dalgalanan performanslar, teknik adam, oyuncu performansları... Bu sezon böyle. Şimdi hiç kimse şaşırmasın" dedi.
"DERBİDE FAVORİ GALATASARAY GİBİ DURUYOR"
Beşiktaş'ın milli ara sonrası derbide Galatasaray'ı konuk edeceğini hatırlatan Tümer Metin, "Galatasaray'ı son maçta izledikten sonra derbideki favorim Galatasaray gibi duruyor ama Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde de favori Fenerbahçe'ydi. Derbi maçları başka bir şeydir" şeklinde konuştu.
"BEŞİKTAŞ İŞE YARAMAZ OYUNCU TOPLULUĞUNDAN İBARET"
Sözlerinin devamında Beşiktaşlı futbolculara yüklenen ve eleştirilerde bulunan Tümer Metin, "Solskjaer’in birçok şeyi düzeltmesi gerekiyor. Beşiktaş takımı işe yaramaz oyuncu topluluğundan ibaret. 1 hafta varlar, 3 hafta yoklar" sözlerini sarf etti.
-
Misafir 4 saat önce Şikayet Etpardon sen kimsin ki Beşiktaş hakkında yorum yapıyor sun Beşiktaş i Beşiktaş lilar yorumlar sen git feneri yorumla satılıkBeğen
-
Misafir 4 saat önce Şikayet Etmaçları satmışlarBeğen