Çağdaş Atan istifa sinyali vermişti! Kulüpten sıcağı sıcağına açıklama
Başakşehir'de teknik direktörü Çağdaş Atan, Trabzonspor maçı sonrasında istifa sinyali verdi. Başakşehir Kulübü ise Çağdaş Atan ile yola devam edeceğini açıkladı.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Başakişehir sahasında konuk ettiği Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda istifa sinyali verdi.
Çağdaş Atan'ın açıklamaları şu şekilde:
"Bu kaçıncı böyle maç"
"Bu akşam söyleyebileceğim tek şey şu; eğer varsa öyle bir şey futbolun tanrılarının bizi terk ettiğini düşünüyorum. Bu kaçıncı böyle maç. Kaçıncı oyunu domine ediş şeklimiz, girdiğimiz pozisyonlar, topu içeri sokamayışımız, kolay cezalandırılışımız...."
"Yönetimimizle toplantı talep ettim"
"Bu kadar çalışmaya, bu kadar oyuna... 10 kişi bile çok iyi oynadık. İlk yarı 3-0 önde girmek gerekirken 1-0 geride girdik. Oyuncularıma devrede ilk yarıda yaptıklarımızı aynen devam etmelerini istedik. İkinci yarı muazzam başladık. Baskıda kazandığımız top ofsayt gerekçesiyle gol iptali, oyunu tekrar istememiz, pozisyonlar, penaltı... Penaltıyı atsak tamamen ivmeyi arkamıza alacağız ve maçı koparacak hale geleceğiz. Bunu da öngörüyorduk. Maalesef topu içeri sokamadık. Kolay cezalandırıldık. Bu oyuna çok yazık oldu. Bazen ne yaparsanız yapın olmaz. Biz de böyle bir dönemden geçiyoruz. Bir karar almamız gerekiyor. Şimdi yönetimimizle toplantı talep ettim. Bakalım göreceğiz."
Başakşehir'den Çağdaş Atan açıklaması
Genç teknik adamın bu açıklamalarının ardından Başakşehir kulübü, Çağdaş Atan'la yola devam edileceğini duyurdu.
İstanbul ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Teknik Direktörümüz Çağdaş Atan'ın talebi üzerine Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Yönetim Kurulumuz ile toplantı gerçekleştirilmiştir.
Bu görüşme sonucunda; geçtiğimiz sezon takımımızın Avrupa Kupalarına katılma geleneğini sürdüren, UEFA Konferans Ligi'nde takımımızı gruplara taşıyan, sözleşmesi devam eden Teknik Direktörümüz Çağdaş Atan görevine etmektedir.
Çağdaş Hocamıza ve ekibine kalan haftalarda başarılar dileriz."
-
misafir 3 saat önce Şikayet EtAllah affetsin denilmez böylesine, Allah hidayet etsin denilirBeğen Toplam 9 beğeni
-
Yaren 4 saat önce Şikayet EtHayırdır ne tanrısı mübarek aklını başına al.Beğen Toplam 13 beğeni
-
Misafirm 4 saat önce Şikayet EtGözümden düştün çağdaş efendi müslüman adam futbol tanrısı nasıl der ya şaka gibi he müslüman değilsen ona bişe diyemem allah affetsinBeğen Toplam 14 beğeni
-
Thekral87 4 saat önce Şikayet Etinsallah calistiracak takim bulamazsinBeğen Toplam 15 beğeni
-
Murat 4 saat önce Şikayet EtŞu takımı yeniden yapılandırin koferans ligini alsin yoksa uefada şampiyonlar liginde işimiz zor konfrans ligiyle avunalım bari ülkeceBeğen Toplam 3 beğeni