Volkan Demirel'den Beşiktaş maçı sonrası flaş itiraf!
Bodrum FK Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçın ardından mevcut kadrolarının bu lig için yeterli olmadığını ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Bodrum FK, deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu.
"İLK DEFA GÖRDÜM..."
Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Takımım iyi mücadele etti. Biz 42 kere ceza sahasına girmişiz. 2 üstü de gol beklentimiz var ama beceri ve yetenek sizi sonuçlara getiriyor. Bugün sonuç alamadık. Bunun bir sebebi de hakem. Ben ilk defa gördüm, akan oyunun durdurulup, VAR’a gidilerek penaltı verilmemesini. Nedeni nedir bilmiyorum, umarım açıklama yaparlar. Musrati’nin de dirseği var. Bunların hiçbiri bizim lehimize sonuçlanmadı. Ben hem içeride hem dışarıda mücadele vereceğim. Sonra ben de bu mücadelenin ardından dimdik konuşacağım. İkinci yarıda transferlere birlikte daha üst sıraları zorlayan bir Bodrum FK olacak” ifadelerini kullandı.
"KADROMUZ BU LİG İÇİN YETERLİ DEĞİL"
Devre arası transfer döneminde kadrolarını güçlendireceklerine vurgu yapan Demirel, “Kadromuz bu lig için yeterli değil. Bunu bilerek buraya geldim. Ben şu an öğrenme aşamasındayım. Benim oyuncularımdan bir tek şikayet edebileceğim bir tek Samsunspor maçının ikinci yarısıdır. Ben Hatayspor ve Karagümrük’te elimdeki kadroyu ve oyun planımı bir yere getirmeye çalışıyorum. İnşallah bu sene ligde kalırsak seneye daha hedefli bir Bodrum FK izleyeceğimizi düşünüyorum. Ligde kalacağımıza da inanıyorum. İnanmasam burada olmam” şeklinde konuştu.
Volkan Demirel, gelecek haftadan itibaren Süper Lig’de yabancı VAR hakemlerinin görev alacak olmasını ise şu şekilde yorumladı:
“Bence sadece VAR hakemleri veya hakemlerin değişmesiyle de Türk futbolu düzelmez. Değişecek çok şey var ama biz görür müyüz bilmiyorum.”
-
Muhtar 6 ay önce Şikayet EtHakemin bir amaci var demekki bak yanliz gs ye calismiyoruz ha imaji olusturmakBeğen
-
Misafir 6 ay önce Şikayet Et14 kişiye karşı oynamadiin mi:))Beğen Toplam 1 beğeni
-
Levrock 6 ay önce Şikayet EtVolkan bu maç gs maçı olsaydı çok sert açıklama yapardın. Hekem resmen bodrumun içinden geçmiş.Beğen
-
Balikci 6 ay önce Şikayet EtLevrek. Acin büyük nede olsa bjk en kötü günndede sizi oksuyorBeğen
-
Hakiki 1903 6 ay önce Şikayet EtVolkan gene konusmus.... Ali diye bir futbolculari var ,adam kendini futbol degil de kafes dovusunde saniyor ve sari bile gostermediler buna Bu arada serdar toprakrepe ile bir yere gidilmez Alexin oynamasi gerekirdi ,cher ndour cok pas hatasi yapiyor ikinci yari onu la baslamazdim mesela ve oyuncu degisiklikleri cok gec yapoliuor takim oyundan dusuyor Nedir bu 88 dakiksda degisiklikBeğen
-
Misafir 6 ay önce Şikayet EtGeç o işleri,defol git,yakma bizi, bir çuval inçiri mahvettinBeğen