Sahaya giren taraftarı darp eden tribün lideri serbest bırakıldı

Kayserispor ile Galatasaray arasında dün oynanan maçta sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren taraftarı darp eden tribün lideri Ahmet Dirgenali serbest bırakıldı.

GİRİŞ 23.12.2024 17:41 GÜNCELLEME 23.12.2024 18:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan müsabaka devam ederken bir taraftar sahaya girerek Galatasaraylı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Güvenlik güçlerinin taraftarı yakalamak istediği sırada sahaya giren tribün lideri Ahmet Dirgenali şahsı darp etti.

Olayın ardından sahaya giren iki taraftar da güvenlik güçleri tarafından alandan uzaklaştırılırken, Dirgenali ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan Ahmet Dirgenali, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Bahattin 6 ay önce Şikayet Et
    GS aslan gibi Muslera iyi çekmiş
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Maç oynanırken sahaya inip oyuncularla selfi yapmak nedir ya? Kimse bunu sorgulamıyor? Taraf tutmsnın böyleside varmı? Şımarıklığın edepsizliğin dibi artık. Üstelik rakip takımın sahasında yapılan bu tür hareketlerin sonuçlarının ne olabileceğini kestirmek mümkünmü?
    Cevapla
  • MUSTAFA DAĞ 6 ay önce Şikayet Et
    bunları serbest bırakan adalet sistemi huzuru nasıl sağlayacak. başka maçta başkası da yapacak nasıl olsa ceza yok..
    Cevapla
  • alpi 6 ay önce Şikayet Et
    ayyaş bi başkan da bizim stadı basıp stad sorumlusuna küfür edip üstüne yürümüştü. o da hiç bir ceza almamıştı.
    Cevapla
  • turgut doman 6 ay önce Şikayet Et
    dursun özbek ti evet. bu gs liler böyle napçan
    Cevapla
  • Ökkeş 6 ay önce Şikayet Et
    Uzaktan adama benziyosun ama baya bi uzaktan
    Cevapla
  • Enes 6 ay önce Şikayet Et
    taraftar dayak yiyince serbest ali koçun omzuna dokunulunca içeri tıkıyorlar nerede adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle