Süper Lig devinden resmi Zalewski açıklaması!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, yaz transfer döneminde ismi sıkça Galatasaray ile anılan Nicola Zalewski ile ilgili konuştu.

GİRİŞ 21.10.2024 18:44 GÜNCELLEME 21.10.2024 19:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü töreni için İtalya'da bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, yaz transfer döneminde ismi sıkça Galatasaray ile anılan Nicola Zalewski hakkında konuştu.

"ZALEWSKİ İLERİDE İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR"

Hüseyin Yücel, kendisine sorulan "Zalewski'nin Beşiktaş'a transferi hakkında görüşme oldu mu?" sorusuna ilgi çeken bir cevap verdi.

Şu an için böyle bir şey olmadığını ifade eden Yücel, "Yorum yapamam ama ileride ilgimizi çekebilir. Şunu söyleyebilirim ki eğer bir oyuncu ilgimizi çekiyorsa, onu transfer ederiz." dedi.



"ÖZEL İSİM VEREMEM"


Beşiktaş 2. Başkanı, Serie A'dan transfer yapmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise, "Kesinlikle. Antrenörümüz ve scout ekibimiz çok yakından takip ediyor ancak şu anda özel bir isim veremem." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Roma ile 5 maça çıkan 22 yaşındaki İtalyan futbolcu, 284 dakika sahada kaldı ve gol - asist katkısı sağlayamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Nuri 4 saat önce Şikayet Et
    Galatasarayı niye kızdırsın ,bir dünya para istediler o paralara zaten alınması doğru değil ,üstelik jakobs çok daha iyi bir topçu
    Cevapla
  • Temel505 4 saat önce Şikayet Et
    Gsye dokunmayın onlar için kara bir gün bugün bayraklar yarıya indirildi bugün
    Cevapla
  • Hatip 4 saat önce Şikayet Et
    Transfer edersiniz ama sonunda batarsınız
    Cevapla
  • MUSTAFA DAĞ 5 saat önce Şikayet Et
    sen önce borçları ödemeyi düşün,öyle istediğimizi alırız falan,boyundan büyük işler
    Cevapla
  • Osmanlı 25 5 saat önce Şikayet Et
    Hangi parayla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle