Immobile'nin gecesi! Kartal, Kayseri'de yüksekten uçtu

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Immobile'nin gecesi! Kartal, Kayseri'de yüksekten uçtu
Immobile'nin gecesi! Kartal, Kayseri'de yüksekten uçtu
GİRİŞ 30.09.2024 22:03 GÜNCELLEME 30.09.2024 22:19
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 3-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 56. dakikada Gedson Fernandes ile 78 dakikada penaltıdan ve 90+1. dakikalarda Ciro Immobile kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 16'ya yükseltirken Kayserispor, 3 puanda kaldı.

Gelecek hafta iki takım da maçlarını deplasmanda oynayacak. Beşiktaş, Gaziantep FK'ya konuk olacak. Kayserispor ise Başakşehir'le karşılaşacak.

Beşiktaş namağlup devam ediyor

Süper Lig'de çıktığı 6 maçta henüz yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, yoluna namağlup devam ediyor. Samsunspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Eyüpspor'u mağlup eden Beşiktaş, Trabzonspor'la da berabere kaldı. Siyah-beyazlılar Süper Lig'de bir haftayı da bay geçti.



Bellona Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 3

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Hakan Yemişken

Bellona Kayserispor: Bilal Beyazıt, Gökhan Sazdağı, Attamah, Carole, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 65 Arif Kocaman), Kartal Kayra Yılmaz, Bourabia (Dk. 72 Mane), Baran Ali Gezek (Dk. 65 Ali Karimi), Boa Morte (Dk. 79 Talha Sarıarslan), Cardoso (Dk. 79 Bahoken), Nazon

Beşiktaş: Mert Günok, Rashica, Paulista (90+6 Tayyip Talha Sanuç), Uduokhai, Emirhan Topçu, Ndour, Gedson Fernandes (Dk. 66 Onana), Joao Mario, Rafa Silva (Dk. 90+2 Salih Uçan, Muçi (Dk. 66 Semih Kılıçsoy), Immobile (Dk. 90+2 Zaynutdinov)

Goller: Dk. 56 Gedson Fernandes, Dk. 75 (penaltıdan) ve 90+1 Immobile (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 17 Kartal Kayra Yılmaz, Dk. 21 Baran Ali Gezek, Dk. 75 Bilal Beyazıt, Dk. 78 Nazon (Bellona Kayserispor), Dk. 73 Ersin Destanoğlu (yedek kulübesi), Dk. 78 Semih Kılıçsoy, Dk. 84 Mert Günok (Beşiktaş)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Alpi 27 dakika önce Şikayet Et
    Bu cirocuk ajaks maçında oynamadı mı!!
    Cevapla
  • Bjk 1 saat önce Şikayet Et
    Avrupa'da fos burada coş...!
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Edirneyi geçemeyen iki denk takımın şanslı olanı kazandı
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Evet geçen hafta Trabzonspor maçında,havanızdan geçilmiyordu,ne oldu size böyle
    Cevapla
  • Bayram 1 saat önce Şikayet Et
    Takim oyunu sifir, hoca beklentinin çok altında. Onanan 'ya forma veren adam Beşiktaş'ımızın hocası olamaz. Kadro olabileceğinin altında bir verimle oynatılıyor. Maçları bireysel çaba ve Beşiktaş'ın ismi kazanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle