Serdar Dursun'dan Ferdi Kadıoğlu ve Beşiktaş için çarpıcı sözler: Beni aradı

Süper Lig ekibi Alanyaspor ile anlaşan Serdar Dursun, Ferdi Kadıoğlu ve Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken açıklamalara imza attı. Milli futbolcunun bu sözleri çok konuşuldu.

Serdar Dursun'dan Ferdi Kadıoğlu ve Beşiktaş için çarpıcı sözler: Beni aradı
Serdar Dursun'dan Ferdi Kadıoğlu ve Beşiktaş için çarpıcı sözler: Beni aradı
GİRİŞ 05.09.2024 13:44 GÜNCELLEME 05.09.2024 13:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Süper Lig ekibi Alanyaspor ile sözleşme imzalayan Serdar Dursun, flaş açıklamalar yaptı.

Fanatik'e değerlendirmeler yapan Serdar Dursun, eski hocası İsmail Kartal'ın kendisini Türkiye'de en çok geliştiren isim olduğunu ve onun sayesinde Türkiye'de isim yaptığını belirtti.

HÜRZELER, FERDİ KADIOĞLU İÇİN ARAMIŞ

Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olarak Süper Lig satış rekoru kıran Ferdi Kadıoğlu'nun transferini de yorumlayan tecrübeli golcü, eşi ile Ferdi için hangi takımlara gider diye bir liste yaptıklarını ifade etti. Serdar, daha sonra İngiliz ekibinin Alman teknik direktörü Fabian Hürzeler'in Ferdi için Haziran ayında kendisini aradığını iki ay kadar sonra da transferin resmiyete döküldüğünü sözlerine ekledi.

"BEŞİKTAŞ BENİ İSTEDİ"

Fenerbahçe'de yeterince süre aldığını düşünmediğini ifade eden Serdar, Karagümrük'e gittiği dönem kendisini Beşiktaş'ın istediğini de şu sözlerle açıkladı:

"İsmail Kartal döneminden sonra çok oynadım aslında. Bir de Fenerbahçe'de Semih Şentürk'ten sonra golcü yok, çıkmıyor. Ama o dönem İsmail Kartal kalsa ben o dönem 20 gol atardım. Ne yazık ki Jorge Jesus geldi. O geldikten sonra 5.forvet oldum. İstenen Serdar'ı da gösteremedim. Karagümrük'e gittiğim dönem Beşiktaş istedi. Bonservis olayları vardı. Tekrar başka büyük bir camiaya gidilir mi? Fenerbahçe izin ver mi? Karagümrük'te daha fazla mı süre alırsın? Milli Takıma daha rahat nasıl gidersin? gibi sorular gitmememin nedeniydi."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hacı 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke cenki alacaklarına takımda sen kalsaydın kral
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi ki beşiktaşa gelmemiş , neresi golcü bunun ?
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne Brightonun Ferdiye 30 Milyon verdiğine, ne de Osimenin 6 Milyon aldığına inanmıyorum. Bunu bir Galatasaraylı olarak yazıyorum. Kendilerini kandırdıları yetmiyor, taraftarı da kandırıyorlar....
    Cevapla
  • yafes 1 hafta önce Şikayet Et
    Osimhen'e dünya inanmıyor zaten de , Ferdi'ye verilen paraya inanmıyor olman ahrazlık olabilir hocam kusura bakma. Milli takımda gösterdiği performans ve kaç senedir yükselen grafiği ile daha fazlasını bile hak etti.Fransa veya Portekiz liginde oynasaydı gideceği tutar 50 den başlardi emin ol
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 hafta önce Şikayet Et
    Senin nasil futbolcu oldugunu cok merak ediyorum yeminle
    Cevapla