Galatasaray'da büyük yaprak dökümü! 7 ismin bileti kesildi

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılılarda ortalık karıştı, 7 ismin bileti kesildi.

Galatasaray'da büyük yaprak dökümü! 7 ismin bileti kesildi
Galatasaray'da büyük yaprak dökümü! 7 ismin bileti kesildi
GİRİŞ 29.08.2024 06:39 GÜNCELLEME 29.08.2024 09:18
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Young Boys'u konuk etti. İlk maçı 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar, bu maçtan da 1-0 mağlup ayrıldı ve Devler Ligi'ne havlu attı. Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nden yola devam edecek Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayarak büyük bir gelirden de mahrum kaldı.

KURA ÇEKİMİ 30 AĞUSTOS'TA

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri 30 Ağustos Cuma günü TSİ 14.00'te yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.



Bu sonucun ardından teknik direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve üzgün olduklarını dile getirerek mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu ifade etti.

OKAN BURUK NEŞTERİ VURDU

Sabah'ta yer alan habere göre, Sarı-kırmızılılarda son gelişmeler bu yöndeyken, Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk mücadeleden sonra kadroya neşteri vurdu.

İLK YOLCU DERRICK KÖHN

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Derrick Köhn, ilk yarı gösterdiği performansla devre arasında kenara alındı.



Devre arasında transfer edilen Alman futbolcu için G.Saray, Rus ekipleriyle görüşse de, oyuncu tarafı gitmek istememişti.

OLIVEIRA AYRILIĞA YANAŞMIYOR

2.75 milyon Euro'luk maaşıyla G.Saray'da en çok kazanan oyuncular arasında olan Sergio Oliveira, ayrılığa yanaşmıyor. 2 yıl daha sözleşmesi kalan Portekizli yıldıza bir miktar para verilecek sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

CICALDAU, TAYLAN VE HALİL...

Rotasyonda bile yer alamayan Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Halil Dervişoğlu'nun takımdan ayrılması beklenirken, maaş bütçesinin azaltılması planlanıyor.

ZAHA PREMIER LİG'E!

Geçtiğimiz sezon gelen ve beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha, hali hazırda Icardi'den sonra en çok kazanan futbolcu konumunda...

Süper Lig'in ilk 2 haftasında ve Şampiyonlar Ligi maçlarında süre almayan Fildişi Sahilli yıldızın, Ada ekiplerinden biriyle anlaşması bekleniyor.

LEO DUBOIS

Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de tamamlayan Dubois, sarı-kırmızılılarda gelecek planlarında yer almıyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 191
  • drv 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar oyuncu problemli olamaz.problemli ise niye alindi,niye iyi arastirilmadi? Problem olsa olsa bu oyunculari oynatamayip,küstüren beceriksiz teknik ekip ve yoneticilerde olabilir.
    Cevapla
  • İsmail 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok haklısıniz
    Cevapla
  • Turgay uyar 2 hafta önce Şikayet Et
    Dursun Özbek ve onun gibi kulüpten men edilmesi gerekirken adamı tutup başkan yaptılar bu adam degilmi. Kulübe icra yapan param da param diye bir taraflarını yırtan sorsan alt yapıdan bir topcunun adını dahi bilmez ilk 11 sayamaz daha kulüp bestelerine bile hakim olmayn vizyonsuz beceriksiz dursun Özbek acil istifa et yol yakınken bir daha da kulüpten içeri girme git
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    PSV den hivling lozano GS için yazdim bide Arabistan Ligi'nde forvet nskala var
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Hivling lozano
    Cevapla
  • Ragip 2 hafta önce Şikayet Et
    PSV den hivling lozanoyu Galatasaray alırsa rafa Silva kadar kaliteli o da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle