Nihat Doğan 'F.Bahçe'nin pilot takımı' dedi! Süper Lig ekibi sert çıkıştı

Bugünlerde futbol yorumculuğu yapan Nihat Doğan, katıldığı bir programda bazı Süper Lig takımları ile ilgili tepki çeken ifadeler kullandı. Adı geçen takımlardan Samsunspor, Doğan'a sert bir paylaşımla cevap verdi.

GİRİŞ 26.08.2024 16:43 GÜNCELLEME 26.08.2024 16:43
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından  BTV'de Sözde Futbol programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, Samsunspor için çarpıcı ifadeler kullandı.

Rizespor, Kasımpaşa, Sivasspor, Hatayspor ve Samsunspor'un Fenerbahçe'nin pilot takımı gibi hareket ettiğini iddia eden Nihat Doğan, bu açıklamaları ile sosyal medyada tartışma uyandırırken Samsun ekibinden de bu sözlere cevap geldi.

BTV'den alındı

SAMSUNSPOR: SABRIMIZ TAŞMAKTA


Samsunspor'dan yapılan açıklamada, “Katıldığı bir YouTube kanalında yayınlanan programda, futbol ile uzaktan yakından ilgisi olmayan ve kendini yorumcu olarak tanımlayan Nihat Doğan adlı şahıs, Samsunspor Futbol Kulübü ve Başkanımız Yüksel Yıldırım hakkında yakışıksız, çirkin ve haddini aşan ifadelerde bulunmuştur. Ülkemizde emektar, işinin ehli, kıymetli spor yazarlarımız, gazetecilerimiz ve yorumcularımız bulunurken; ne yazık ki, yeni medyada yorumculuk gibi önemli bir müessesenin bu tür şahıslara kaldığını görmek bizleri derinden üzmektedir. Atatürklü Arma’yı temsil eden Samsunspor Futbol Kulübü ve Başkanımız Yüksel Yıldırım, Türk futbolunda dürüstlüğü, şeffaflığı ve temiz futbolu temsil etmektedir. Ülkemizin en köklü kulüplerinden biri olan Samsunspor Futbol Kulübü, kimsenin tekeli veya boyunduruğu altında olmadığı gibi, tüm rakip kulüplere de ayırt etmeksizin eşit mesafede durmaktadır. Ancak, Samsunspor Futbol Kulübü’nü başka rakip kulüplere yakın gibi gösterme çabaları artık sabrımızı taşırmaktadır. Samsunspor Futbol Kulübü için değişmeyecek olan tek şey; yalnızca şehri, camiası ve taraftarı için mücadele etmesidir. Futbol yorumcuları, eleştiri haklarını her zaman saklı tutarak, yorumculuk ahlakına ve edebine uygun, yapıcı ve futbolun bütünleştirici ruhuna uygun yorumlarda bulunmalıdırlar. İlgili şahıs hakkında Samsunspor Futbol Kulübü, gereken hukuki aksiyonları ivedilikle alacaktır” denildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • Rize'de noldu 2 hafta önce Şikayet Et
    Sokaktan kahveden birini bul yine 5 yemez Rize kalecisi serveti araştırılsın
    Cevapla
  • Adanali 2 hafta önce Şikayet Et
    80 milyon Rize maçında ne yapıldığını anladı futboldan soguttunuz insanlari
    Cevapla
  • Uefa goreve 2 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç sessiz çünkü Rize'de 5 yiyen bir kaleci vardı böyle futbol olmaz insanlar izlemez stadlara gitmez bunun adı futbol değil UEFA inceleme başlatması gerekirdi yazik
    Cevapla
  • Utanç gecesi 2 hafta önce Şikayet Et
    Rize maçı gercekten türk futbolu için utanç gecesiydi kara bir leke olarak tarihe gecer
    Cevapla
  • Yalan mı? 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu çapsız gündeme gelebilmek için her şeyi yapıyor. Bi milliyetçi oluyor bi pkklı iboya kafa tutuyor sedayla gündem oluyor. Kurtlar vadisini karalıyor vesaire vesaire. Bunu artık tarihin çöplüğüne gitme zamanı gelmedimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle