Alex'li Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş! 2-0'dan geldiler

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor, 3. hafta maçında Hatayspor'u 90+4'te bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Alex'li Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş! 2-0'dan geldiler
Alex'li Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş! 2-0'dan geldiler
GİRİŞ 25.08.2024 22:37 GÜNCELLEME 26.08.2024 00:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, evinde Hatayspor'u konuk etti.

Corendon Airlines Park'ta 5 gole sahne olan maçta kazanan 3-2'lik skorla Antalyaspor oldu. Rakibi karşısında 2-0'dan dönen ev sahibi takımın gollerini; 60. dakikada Kelven, 66. dakikada Djenepo ve 90+4. dakikada penaltıdan Samudio attı. Hatayspor'un iki sayısını 26 (penaltı) ve 32'de Strandberg kaydetti.

Akdeniz ekibinde 44. dakikada Ramzi Safuri bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Antalyaspor, ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı. 2-0'lık avantajını koruyamayan Hatayspor 1 puanda kaldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor ise Mersin'de Samsunspor'u misafir edecek.



Antalyaspor: 3 - Atakaş Hatayspor: 2

Stat: Corendon Airlines Park Antalya

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Abdullah Bora Özkara, Mustafa Savranlar

Antalyaspor: Piric, Gerxhaliu, Kelven, Burak İngenç, Mert Yılmaz, Soner Dikmen (Dk. 46 Van de Streek), Erdal Rakip (Dk. 90+5 Efecan Gülerce), Djenepo (Dk. 90+5 Bahadır Öztürk), Emre Uzun (Dk. 46 Gaich), Safuri (Dk. 46 Kaluzinski), Samudio

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 87 Kerim Alıcı), Kilama, Recep Burak Yılmaz, Cemali Sertel, Massanga Matondo, Bamgboye (Dk. 87 Hodzic), Diack, Abdulkadir Parmak (Dk. 55 Cengiz Demir), Fernandes (Dk. 72 Rivas), Strandberg (Dk. 72 Okoronkwo)

Goller: Dk. 26 (Penaltıdan) ve Dk. 32 Strandberg (Atakaş Hatayspor), Dk. 60 Kelven, Dk. 66 Djenepo, Dk. 90+4 Samudio (Penaltıdan) (Antalyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 51 Kilama (Atakaş Hatayspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Abdulkadir Parmak, Dk. 47. Cemali Sertel, Dk. 76 Kamil Ahmet Çörekçi, Dk. 90+2 Burak Yılmaz, Dk. 90+2 Hodzic, Dk. 90+11 Okoronkwo (Atakaş Hatayspor), Dk. 56 Van de Streek, Dk. 64 Kelven, Dk. 65 Gerxhaliu, Dk. 73 Kaluzinski (Antalyaspor)

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Erkan 2 hafta önce Şikayet Et
    Antalyaspor candir korfezden sevgiler
    Cevapla
  • ÖMER METEHAN TOMA 2 hafta önce Şikayet Et
    Hatayspor güzel futbol oynamaya çalışıyor, bölüm bölüm başarıyorda. Hakemler çok aleyhte karar veriyor. Fakat Hatayspor hem karşı hakemleri hem de rakip takımları yenecek güçtedir. Yeter ki kendilerini hem olmadan bulsunlar, iyi futbolculardan oluştuklarının farkında olsunlar. Yolun başı.Galatasaray maçında oynadıkları gibi oynasınlar, bir de gol atabilsinler, iş tamamdır. Golcü lazım
    Cevapla
  • arifyus 2 hafta önce Şikayet Et
    hatayspor her hafta hakem hatalarına kurban ediliyor
    Cevapla
  • Hakki 2 hafta önce Şikayet Et
    ALEX arkadaş hangi akılla bu adamı Antalyaspor gibi bir camia teknik direktör yapar, hangi başarısı var?
    Cevapla
  • ÖMER METEHAN TOMA 2 hafta önce Şikayet Et
    Adamın ilk teknik direktörlük tecrübesi. Ne başarısı bekliyorsun? Ayrıca hangi teknik direktör, o göreve gelmeden başarı elde etmiş? Alex Türkiye'ye gelmiş en faydalı yabancı sonra Hagi, sonra Muslera, Musa Sow, sonra Schumeier, sonra Boliç, sonra Baliç, sonra Prekàzi, sonra Kovacevic vs gider. Ama ilk 3 Alex, Hagi ve Muslera; tartışılmaz. Yani Alex'in futbolcu iken başarısı çok.
    Cevapla
  • İhsan 2 hafta önce Şikayet Et
    Antalyasporun ne başarısı var ?
    Cevapla
  • ... 2 hafta önce Şikayet Et
    Hakki , hakkini ver da. Bir yerden baslamasi lazim basarilar kazanmasi icin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle